Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Man of Steel: Eroul (2013)
HD

Man of Steel: Eroul (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Man of Steel (2013)
  • Gen: Fantastic, SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon (II), Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Russell Crowe, Harry J. Lennix
  • Regie: Zack Snyder
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Canada
0 Voturi
28.01.2024, 19:55
30
0
Vizionand online Man of Steel, ne putem bucura de o noua fictiune originala de supereroi. Un jurnalist în vârstă de douăzeci de ani a fost trimis pe Pământul nostru în copilărie de pe îndepărtata și foarte dezvoltată planetă Krypton. Are o putere incredibilă și se simte ca un complet străin printre pământeni din această cauză. Clark a fost crescut de părinții săi adoptivi. L-au iubit ca pe un fiu și l-au învățat că a avea astfel de abilități însemna să ia decizii foarte importante. Și acum întreaga umanitate este atacată și numai eroul nostru poate fie să stabilească pacea pe Pământ, fie să o distrugă complet, folosind puterea sa incredibilă.
Personajul principal al filmului fantastic „Man of Steel” Clark Kent este un jurnalist tânăr și foarte talentat. Eroul filmului se simte foarte des ca un străin printre oamenii din jurul lui și asta pentru că Clark Kent are o forță incredibilă, nepământească și inumană. Clark a fost trimis de pe îndepărtata și foarte dezvoltată planetă Krypton pe Pământ cu mulți ani în urmă, iar acum își pune din ce în ce mai mult o întrebare - De ce? Clark a fost crescut de părinții săi adoptivi, Martha și Jonathan Kent; ei știu că fiul lor adoptiv are super puteri - ceea ce înseamnă că poate lua decizii dificile singur. Când o amenințare reală planează asupra umanității, pământul a fost supus unui atac răutăcios.
Clark realizează puterea din el, că este capabil să fie un super-erou. Dar va putea reface lumea, pentru că îi este mai ușor să-și folosească puterea necunoscută pentru a distruge complet lumea. În această situație, cu amenințarea pentru întreaga umanitate, Clark trebuie să devină un super-erou cunoscut sub numele de „Omul de oțel”. Principala și singura sa misiune este să salveze omenirea, să insufle speranță în inimile oamenilor și să îi protejeze pe toți cei pe care îi iubește cu drag. Clark înțelege în sfârșit de ce a fost trimis de pe planeta Krypton...

HD Man of Steel (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1