Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
John Wick (2014)
HD

John Wick (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Keanu Reeves, Mikael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Dean Winters, Adrianne Palicki, Omer Barnea, Toby Leonard Moore, Daniel Bernhard
  • Regie: David Leitch, Chad Stahelski
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.01.2024, 02:45
137
0
Filmul „John Wick” este un film de acțiune uimitor care a devenit imediat un clasic de cult datorită poveștii sale captivante, personajelor vibrante și scenelor de acțiune incredibile. Regizorul Chad Stahelski și actorul principal Keanu Reeves au creat o atmosferă unică și un luptător fenomenal care a devenit o legendă a genului.

Intriga filmului începe cu un moment tragic: John Wick, un fost asasin, își pierde soția, care îl părăsește din cauza unei boli grave. Cu toate acestea, chiar și după moartea ei, lumea lui se prăbușește când gangsteri misterioși intră în casa lui, îi ucid câinele și îi fură mașina clasică. Această mașină a fost ultimul cadou de la soția lui, iar pierderea ei provoacă durere profundă și furie în John. Curând devine clar că John Wick nu este un om obișnuit. Este un fost asasin care a lucrat pentru misterioasa organizație „Higher Circle”. El decide să se întoarcă în această lume întunecată pentru a se răzbuna pe cei care l-au rănit. John Wick pleacă la vânătoarea dușmanilor săi, iar calea lui îl duce într-o lume de asasini plină de intrigi și pericole. Unul dintre elementele principale ale filmului este scenele de luptă incredibil de coregrafiate. John Wick își arată stăpânirea armelor de foc și a luptei corporale, făcând personajul său cu adevărat legendar. Pe măsură ce intriga se dezvoltă, spectatorul începe să afle mai multe despre lumea misterioasă a asasinilor în care operează John Wick.

John Wick este o călătorie palpitantă în lumea părții întunecate a criminalului subteran și, în același timp, povestea unui luptător singuratic care face orice pentru a-și atinge scopul. Acest film a fost începutul unei sagă epice, iar succesul său a dat naștere mai multor continuare care sunt, de asemenea, populare în rândul publicului. Urmărește filmul John Wick online 2014 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart tv.

HD John Wick (2014) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar