Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
În inima mării (2015)
HD

În inima mării (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: In the Heart of the Sea (2015)
  • Gen: Dramă, Istoric, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Chris Hemsworth, Benjamin Walker, Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Ben Whishaw, Michelle Fairley, Tom Holland (II), Paul Anderson, Frank Dillane
  • Regie: Ron Howard
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.01.2024, 04:30
81
0
Bărci singuratice plutesc în inima mării, iar un cașalot uriaș navighează în apropiere, care nu are o simpatie specială pentru ei. Vrea să distrugă oamenii care i-au invadat domeniul, el este stăpânul mării și sunt doar insecte care au invadat teritoriul altcuiva și nu au drepturi aici.
Acest complot a stat la baza celebrei cărți Moby Dick, care este folosită ca bază pentru acest film, dar filmul spune nu numai conținutul acestui roman. Straturi mult mai semnificative sunt capturate aici. De fapt, fiind o operă de artă independentă.
Se bazează pe povestea adevărată a modului în care nava balenieră Essex pornește să pescuiască. Un an mai târziu, este atacată de un imens cașalot și nava se scufundă.
Echipajul evadează pe bărci și timp de aproximativ 12 săptămâni va trebui să navigheze pe mare și să se aștepte la noi atacuri de la cașalot uriaș.
Desigur, în general, cinematografia este o metaforă a confruntării dintre om și natură. Această luptă are loc pe fundalul mării și evocă raționamente și gânduri filozofice. La rândul său, echipa personajelor principale este ocupată cu supraviețuirea dură. Vor să se întoarcă acasă. Filmul fascinează prin profunzimea și frumusețea sa; aici sunt ridicate teme eterne.
De mulți ani încoace, echipajul navei Essex se întoarce în portul de origine după o călătorie reușită. Încă o dată, căpitanul și-a dus echipajul pe mare timp de 2,5 ani. Vânătoarea de balene este grea și periculoasă, dar băieții lucrează bine împreună și sunt gata să se ajute oricând. Din păcate, nu totul depinde de voința și dorința umană.
Considerând nava lor un pericol grav, cașalot gigantic înfuriat face un atac după altul, atingându-și scopul - nava merge la fund. Acum supraviețuitorii sunt în derivă în oceanul deschis, undeva la mii de mile de cele mai apropiate țărmuri ale Americii de Sud. Nu au de unde să se aștepte la ajutor, pentru că, conform datelor oficiale, mai este mai mult de un an până la sfârșitul călătoriei. Trei bărci minuscule navighează spre nicăieri, purtând eroi care vor trebui să moară încet și dureros sub razele arzătoare ale soarelui și în absența apei proaspete și a proviziilor. Suprasolicitarea nervoasă, frica de necunoscut și absența oricărei speranțe de mântuire subminează moralul marinarilor curajoși. Timp de mai bine de trei luni au rătăcit în oceanul deschis, încercând să profite de orice șansă de supraviețuire. Au fost nevoiți chiar să recurgă la canibalism, pentru că pe zi ce trece aveau din ce în ce mai puțină forță și era din ce în ce mai greu să obții mâncare.

HD In the Heart of the Sea (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar