Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Celula 99 (2017)
HD

Celula 99 (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Brawl in Cell Block 99
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme 2017, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Tom Guiry, Don Johnson, Marc Blucas, Udo Kier, Mustafa Shakir, Geno Segers, Rob Morgan, Fred Melamed
  • Regie: S. Craig Zahler
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.01.2024, 02:09
94
0
În trecut, Bradley Thomas a fost un boxer profesionist care a câștigat multe lupte. Dar soarta s-a dovedit în așa fel încât a fost nevoit să-și ia rămas bun de la distracția preferată și, în același timp, de la viața de familie. Soția a decis să-l părăsească, dorind să găsească un candidat mai demn, care să-i poată asigura toate nevoile. Încercând să-și câștige existența, bărbatul a început să lucreze ca mecanic auto, dar ulterior a acceptat să ajute un prieten să vândă droguri.
Astfel, personajul a început să lucreze pentru gașcă, devenind un adevărat curier de droguri. Dar la următorul transport a fost prins de polițiști, după care a ajuns după gratii. În acel moment, încep adevărate necazuri, pentru că în închisoare sunt mulți bandiți care cer supunere completă de la erou, dar Bradley nu este obișnuit cu asta și va lupta cu disperare pentru supraviețuire, demonstrându-și abilitățile profesionale și dexteritatea uimitoare.
Fostul boxer și traficant de droguri Bradley Thomas a încercat să renunțe la trecutul său criminal, dar acesta l-a târât înapoi. El și complicii săi au fost prinși în flagrant și au intrat în închisoare pentru 7 ani. Și toate acestea sunt atât de inoportune, soția este însărcinată cu o fiică mult așteptată, iar apoi un tip de neînțeles apare la o întâlnire și, șantajând cu un copil nenăscut, îi ordonă lui Bradley să omoare un prizonier în blocul 99 al unui centru de înaltă securitate. închisoare.

HD Brawl in Cell Block 99 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1

Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar