Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Batman (1989)
HD

Batman (1989) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Fantastic, Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Michael Keaton, Jack Nicholson, Kim Basinger, Robert Wool, Pat Hingle, Billy Dee Williams, Michael Gough, Jack Palance, Jerry Hall, Tracy Walter
  • Regie: Tim Burton
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
28.01.2024, 01:27
24
0
Bruce Wayne este moștenitorul unei averi uriașe, un întreg imperiu care îi va permite să trăiască confortabil și fericit. Cu toate acestea, nici măcar nu se poate visa la fericire după ce micuțul Bruce este martor la moartea părinților săi. Un criminal nebun îi ucide pe părinții lui Bruce în fața lui și, în plus, băiatul cade într-o canalizare plină de lilieci.

O amintire din copilărie îl bântuie pe tânăr și nici măcar nu-l lasă la maturitate. Un milionar decide să-și dedice viața luptei împotriva criminalității în orașul său natal, Gotham. Pentru a face acest lucru, el devine un bărbat - un liliac. El vine cu o legendă și un costum adecvat pentru el și se echipează cu diverse dispozitive și arme de ultimă oră.

După aceasta, în tot orașul, criminalii nu pot acționa calm pentru că le este frică de Batman. Cu toate acestea, fiecare super-erou are nevoie de un adversar corespunzător și asta devine Joker. Înainte a fost un om mai mult sau mai puțin simplu, dar a căzut într-o cuvă de chimicale, ceea ce l-a transformat într-un monstru dezgustător.

Jokerul este un criminal nu din interes propriu sau lăcomie, ci din convingere. Pur și simplu îi place să creeze haos în Gotham și să se joace cu destinele oamenilor obișnuiți.

HD Batman (1989) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1