Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Armata intunericului (1992)
HD

Armata intunericului (1992) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Army of Darkness
  • Gen: Fantastic, Horror, Acţiune, Filme SUA, Aventuri, Comedie
  • Actori: Bruce Campbell, Embeth Davidtz, Marcus Gilbert, Ian Abercrombie, Richard Grove, Timothy Patrick Quill, Michael Earl Reid
  • Regie: Sam Raimi
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
14.01.2024, 23:06
105
0
Prin voința sorții, un luptător împotriva spiritelor rele pe nume Ash se mută înapoi cu câteva secole. Saltul în timp nu a fost întâmplător, deoarece această persoană are un scop adevărat. Mașina lui și pistolul cu două țevi, cu ajutorul căreia a distrus monștrii din iad, sunt transportate în trecutul îndepărtat, și anume în secolul al XIII-lea.

În această perioadă, lumea era deja cufundată în întuneric și suferea de atacul forțelor malefice.

Dar acum omenirea mai are o șansă când Ash a venit cu nobila sa misiune. Dar de îndată ce s-a trezit printre oamenii acelei vremi, a fost imediat prins ca străin și criminal. A fost plasat în spatele gratiilor într-o închisoare locală. Dar Ash nu renunță și îi convinge pe oameni să-l creadă. El nu este un spion dintr-un regat inamic. El este cel care îi poate ajuta în lupta împotriva armatei morților răi.

Pentru a câștiga acest război dificil, Ash trebuie să încerce să găsească o modalitate de a restaura cartea ciudată. O scriptură magică numită Necronomicon nu poate doar să ofere un avantaj în putere, ci și să-l întoarcă pe Ash în timpul său. Dar din cauza neglijenței sale, Ash dezlănțuie din nou o întreagă armată de întuneric, care acum vrea să aducă un adevărat haos în lume. Acum trebuie să găsească o modalitate de a o părăsi, altfel în viitor lumea va exista deja într-o formă complet diferită.

HD Army of Darkness Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)