Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
American Ultra: Agent descoperit (2015)
HD

American Ultra: Agent descoperit (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Topher Grace, Connie Britton, Walton Goggins, John Leguizamo, Bill Pullman, Tony Hale, Stuart Greer, Michael Papajohn
  • Regie: Nima Nourizadeh
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Elvetia
0 Voturi
12.03.2024, 15:36
27
0
Intriga filmului de comedie de acțiune se învârte în jurul unor eroi tineri și frumoși care nu au nevoie de nimic în viață, ci doar de o distracție distractivă și de lene. Ei trăiesc doar o zi, fără să se gândească la viitor. Personajele principale locuiesc într-un oraș mic. Mike Howell lucrează la un supermarket local. Locuiește cu iubita lui Phoebe, cu care plănuiește să-și petreacă întreaga viață căsătorindu-se cu ea. Viața lui este prea plictisitoare și monotonă. Băiatul fumează adesea iarbă, pe care o vinde altora.

Într-o bună zi, existența lui obișnuită se schimbă radical, totul este dat peste cap. Iar vinovatul este o întâlnire cu o femeie misterioasă care a vizitat magazinul și a mormăit niște prostii de neînțeles. Această întâlnire îl transformă într-un adevărat super-soldat cu abilități și abilități incredibile ca agent special. Acum poate învinge orice adversar și mânuiește armele cu ușurință. Băiatul nici nu-și putea imagina că este vânat de criminali înarmați periculoși care erau gata să facă orice pentru a-și lua viața. Mike nu poate înțelege ce să facă acum și cum să readucă totul la locul anterior.

HD American Ultra: Agent descoperit (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)