Where The Devil Roams (2023)
HD

Where The Devil Roams (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
20.11.2023, 10:05
18
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Vă amintiți filmul de groază nebunește Where the Devil Roams, care a fost regizat și produs de adevărata familie Addams? Luna trecută s-a vorbit că noul film de groază de la creatorii lui Hellbender ar fi fost cumpărat de serviciul de streaming Tubi. Dar acum compania de film Yellow Veil Pictures susține că filmul extrem de artistic va fi lansat în noiembrie - și pe tot felul de platforme.

Nu este încă foarte clar de ce cinematograful online Tubi a pierdut drepturile la o premieră exclusivă. Filmul pare să fie lansat pe serviciu, dar nu imediat și nu numai acolo.

Marea Depresiune din SUA. O familie de criminali în serie brutali călătorește prin ținutul pe cale de dispariție și oferă spectacole ciudate pentru a se bucura toată lumea. Dar nimeni nu bănuiește ce se ascunde de fapt în spatele interludiilor bizare...

Filmul de groază mistic și puternic psihedelic „Where the Devil is” va fi lansat în cinematografe limitate pe 3 noiembrie 2023 și va apărea pe nenumărate servicii de streaming și platforme online pe 7 noiembrie.

HD Where The Devil Roams (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)