Serial High Desert (2023) Sezonul 1
HD

Serial High Desert (2023) Sezonul 1 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 1, Episodul 1,2,3
  • Gen: Filme SUA, Seriale, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Patricia Arquette, Veruche Opia, Jayden Gomez, Kristin Taylor, Rupert Friend, Bernadette Peters, Brad Garrett, Jeff Paris, Kellen Joseph, Matt Dillon
  • Regie: Jay Roach
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA
0 Voturi
24.05.2023, 18:53
147
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Peggy Newman se descurcă grozav. Chiar dacă locuiește în orașul provincial Yucca Valley, care se află pe teritoriul deșertului din California, nu o întristează. O tânără are o familie minunată, formată dintr-o soră și un frate, o mamă, un soț adorat și un singur fiu, cu care relațiile sunt oarecum tensionate. Are o casă frumoasă și nu se plânge prea mult de situația ei financiară. Doar prezența drogurilor aduce tonuri sumbre în viața ei. Totul se schimbă peste noapte când eroina și soțul ei sunt arestați de reprezentanții Departamentului pentru combaterea substanțelor interzise. Omul merge la închisoare, Peggy este lipsită de drepturile părintești. Și puțin mai târziu, mama ei se îmbolnăvește grav, care acum are nevoie de îngrijire constantă.
La câțiva ani după evenimentele dramatice, Newman încearcă să-și îmbunătățească puțin existența. Lucrează cu jumătate de normă la un parc de distracții, dar este încă dependentă financiar de rude, care sugerează că nu vor continua să-i furnizeze bani. Nu a reușit să depășească dependența de droguri. Situația se înrăutățește când mama ei moare. După ce a decis să schimbe ceva în viața ei teribilă în prezent, eroina deschide o agenție privată de detectivi, sperând să fie realizată ca detectiv. Și preia cazul dificil al dispariției soției unui prezentator TV local.

HD Serial High Desert (2023) Sezonul 1 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
HIGH DESERT Sezonul 1, Episodul 1


HIGH DESERT Sezonul 1, Episodul 2


HIGH DESERT Sezonul 1, Episodul 3

HIGH DESERT Sezonul 1, Episodul 4
Comments (0)