Space Pups (2023)
HD

Space Pups (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Familie, SF, Filme SUA, Aventuri, Filme 2023
  • Actori: Myron Donley, Riley Madison Fuller, Ilie Verde, Krista Kelly, Matt Kinback, Caitlyn Barry, Mark Daniel, Joe Godet, Jonathan Lee Iverson, Don Larson
  • Regie: Jason Murphy
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
10.11.2023, 11:59
89
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
"Tailed Aliens" este un film fantastic interesant care îi duce pe spectatori în lumea aventurii și a magiei. Un frate și o soră, împreună cu părinții lor, se trezesc implicați într-o poveste incredibilă când trebuie să ajute trei extratereștri din spațiul cosmic.
Extratereștrii, încercând să se ascundă de vânătorul OZN, decid să ia forma câinilor terestri obișnuiți. Așa începe o călătorie uimitoare plină de aventuri și descoperiri. Împreună, familia și extratereștrii se confruntă cu numeroase provocări, în care fiecare membru al echipei își aduce propriile abilități și caracteristici unice.
În timpul călătoriei lor, ei întâlnesc creaturi incredibile și se scufundă în lumea magiei și a misterului. Extratereștrii cu coadă descoperă că propriile abilități și abilități devin cheia rezolvării ghicitorilor și depășirii dificultăților.
Dar cea mai importantă descoperire a lor este puterea și semnificația familiei și a prieteniei. Împreună formează o echipă neclintită, gata să depășească orice obstacole. Ajutându - se reciproc, extratereștrii cu coadă și noii lor prieteni de pe pământ devin aliați inseparabili, gata să sfideze orice dificultăți pentru a-și atinge scopul-de a repara nava și de a se întoarce acasă.
"Tailed Aliens" este un film care ne inspiră să credem în noi înșine și în capacitățile noastre. Ne amintește că adevărata putere se află în noi și că suntem capabili să depășim orice obstacole atunci când suntem înconjurați de oameni iubitori și susținători.

HD Space Pups (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)