The Siege (2023)
HD

The Siege (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Daniel Stisen, Lauren Okadigbo, Yennis Cheung
  • Regie: Brad Watson
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
4 Voturi
16.03.2023, 21:47
546
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
The Siege este un film de acțiune anglo-american regizat de Brad Watson. Produs de Highfield Grange Studios. În rolurile principale: Daniel Stiesen, Lauren Ocadigbo, Ennis Chun-Yang, Byron Gibson, Christine Mackey, Stephen Blades și alții.
Intriga acestui film de acțiune spune povestea unui criminal angajat Walker (Daniel Stiesen), unul dintre cei mai buni din domeniu. Cu toate acestea, în timpul uneia dintre misiunile sale, lucrurile merg prost. Unul dintre martorii operațiunii rămâne în viață, despre care Walker nici măcar nu știe. Când adevărul iese la iveală și devine public, iar capacul protagonistului este aruncat în aer, el este chemat imediat la Centrul de Reatribuire 42 pentru a scăpa definitiv de fosta sa identitate compromisă.

Cu toate acestea, de îndată ce Walker ajunge la centru și reușește să elimine dovezi și documente importante care dezvăluie fosta sa identitate, clădirea este atacată de ucigași necunoscuți. Sub comanda lui Keats (Samantha Schnitzler), această echipă de asalt formată din mercenari foarte pregătiți și înarmați vizează agentul special Julieta (Ennis Chun-Yang) și mentorul ei Elda (Lauren Ocadigbo), care este și un asasin priceput. Keats bănuiește că uciderea șefului lor a fost opera acestor fete misterioase.

La început, Walker nu vrea să ia parte la această confruntare, deoarece nu are nimic de-a face cu asta. El încearcă să negocieze pacea cu atacatorii. Dar totul se schimbă atunci când personajul principal află că are ordin să nu lase martori. Acum Walker este forțat să facă echipă cu Elda și Juliet pentru a evita să devină o victimă accidentală a acestui incident nebunesc și să-și lase pumnii să vorbească. Cu fiecare minut, tensiunea dintre părți crește și luptele devin din ce în ce mai dese. Viața lui Walker se apropie de cea mai lungă și sângeroasă noapte, iar în ea - o luptă pe viață și pe moarte cu luptători experimentați și nemilos.

Filmul The Siege (2023) poate fi vizionat online gratuit pe site-ul nostru în orice moment al zilei

HD The Siege (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)