The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023)
Trailer

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
16.08.2023, 18:45
1339
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes este un viitor film regizat de Francis Lawrence, bazat pe romanul The Ballad of Snakes and Songbirds de Suzanne Collins. Prequel-ul The Hunger Games, The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay. Partea 1” și „The Hunger Games: Mockingjay”. Partea 2".

Filmul va fi lansat în SUA pe 17 noiembrie 2023.

În august 2017, regizorul Lionsgate, John Feltheimer[en] și-a exprimat interesul pentru crearea de spin-off pentru seria de filme Hunger Games.

În iunie 2019, președintele Lionsgate Motion Picture Group Joe Drake a anunțat că compania lucrează la o adaptare cinematografică a romanului lui Suzanne Collins, Balada șerpilor și păsărilor cântătoare. Până în aprilie 2020, reprezentanții de la Collins și Lionsgate au confirmat că filmul se afla la început de dezvoltare. A fost regizat de Francis Lawrence, care a regizat precedentele trei filme din franciză. Filmul a fost scris de Michael Arndt și produs de Nina Jacobson și Brad Simpson. Collins a fost, de asemenea, implicat în dezvoltarea scenariului și a devenit unul dintre producătorii executivi. În august 2021, Drake a declarat că pre-dezvoltarea filmului „mergea foarte, foarte bine”. În mai 2022, Tom Blythe a fost ales în rolul tânărului Coriolanus Snow.[5] În aceeași lună, Rachel Zegler a fost distribuită în film. În iunie 2022, a fost dezvăluit că Jason Schwartzman va juca în film. În iulie 2022, Peter Dinklage s-a alăturat distribuției.

HD The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1

Comments (0)