S.O.S.: Aterizare forțată (2023)
HD

S.O.S.: Aterizare forțată (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Plane (2023)
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, HD, Filme 2023
  • Actori: Gerard Butler, Mike Colter, Yoson An
  • Regie: Jean-François Richet
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
13 Voturi
04.02.2023, 21:46
10594
1
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Brody Torrance este un pilot experimentat care se pregătește pentru un alt zbor civil. Adevărat, de data aceasta la bord nu este un pasager obișnuit - acuzat de uciderea lui Louis Gaspare, care zboară sub protecția agenților FBI. Zborul se desfășoară normal, fără dificultăți, până când aeronava se află în zona celei mai puternice furtuni. Panica începe la bord, pasagerii sunt siguri că accidentul nu poate fi evitat. Cu toate acestea, căpitanul Torrance reușește să aterizeze avionul în siguranță, fără pierderi de vieți omenești. Tuturor li se pare că poți expira, pentru că sunt pe pământ, în siguranță. Dar curând devine clar că este prea devreme să ne bucurăm. Supraviețuitorii se află pe mica insulă filipineză Jolo, care se află sub controlul rebelilor înarmați. Echipajul înțelege că munca de salvare a lor a început deja și toată lumea trebuie să reziste până la sosirea salvatorilor. Cu toate acestea, militanții care au apărut la scurt timp iau ostatici pasagerii.

Acum viața lor depinde de voința bandiților brutali. Dându-și seama că este responsabil pentru viața pasagerilor săi, căpitanul Torrance decide să acționeze. Cu toate acestea, el nu o poate face singur. Singurul care îl poate ajuta în această situație este Louis Gaspare. Căpitanul și criminalul fac echipă pentru a salva pasagerii din captivitate și a supraviețui singuri pe o insulă inospitalieră. Urmărește filmul Avion online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare Smart TV.

HD Plane (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 15.01.2023, 22:05
Se părea că următorul zbor trebuia să fie calm și foarte plictisitor, ca și precedentele. Dar în mod neașteptat, Brody Torrance a fost informat că va fi un prizonier la bordul avionului său care trebuia transferat într-o altă închisoare. Infractorul a comis o crimă în urmă cu 15 ani și a reprezentat un pericol pentru pasageri și echipaj, dar acestea au trebuit să fie de acord cu dorințele autorităților și să-l pună pe un scaun sub pază de încredere. Inițial, doar această împrejurare a inspirat îngrijorare. Dar deodată s-a iscat o furtună puternică în fața aeronavei. Un fulger neașteptat a oprit toate sistemele și oamenii speriați au început să cadă.

Cu greu, căpitanul a reușit să aterizeze nava pe o mică insulă, unde separatiștii și milițiile au preluat puterea. Observând sosirea străinilor pe pământul lor, localnicii au anunțat rapid un raid asupra lor, ducându-i în captivitate. Personajul principal a reușit să scape și să încerce să contacteze armata SUA. Ei au raportat că nu au putut veni în ajutor în viitorul apropiat, iar viața ostaticilor era în mâinile lui Brody. A decis să încerce să-i elibereze, luând ca asistent pe asasinul care se ascunde de teroriști. Acesta din urmă, după ce a primit ocazia de mântuire, s-a alăturat misiunii periculoase de a salva concetățenii.
0