Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Chefi la Cutite: Sezonul 13 Episodul 1 din 18 Martie 2024
HD

Chefi la Cutite: Sezonul 13 Episodul 1 din 18 Martie 2024 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Chefi la Cutite Sezonul 13 Episodul 1 din 18.01.2024
  • Gen: TV Show
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Romania
0 Voturi
19.03.2024, 10:53
69
0
În numărul 25 al celui de-al 11-lea sezon al Chefi la cucite, Gina Pistole le-a spus bucătarilor și participanților ce test culinar a pregătit pentru a patra bătălie. Scântei au zburat între Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu, iar el a plecat cu remarci sarcastice. După trei bătălii pline de emoții și situații neprevăzute, trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catelyn Scarlatescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a afla ce fel de test le-a pregătit frumoasa Gina Pistol. Înainte de aceasta, în loc de ghicitoare, a existat un test pentru stoarcerea unei portocale.

În cel de-al 26-lea episod al celui de-al 11-lea sezon al Chefi la cutite din 23 mai 2023, Nina Khariton și Monica Putskoyu din echipa roșie Sorina Bontea au avut o discuție aprinsă în bucătărie. Cei doi s-au luptat cap la cap cu Sorin Bontea chiar în timpul celei de-a cincea bătălii.

A cincea bătălie a bucătarilor pe cuțite din sezonul 11 a fost un test serios pentru participanții a trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catelyn Scarlatescu. Fiecare membru al juriului a întors roata și a ales 3 ingrediente, iar participanții au început rapid să gătească cea mai delicioasă rețetă. La un moment dat, chiar în timpul celei de-a cincea lupte, Nina Khariton (cuțitul de aur din echipa roșie) și Monica Pușkin au început să se certe chiar în fața lui Sorin Bontya. Camerele au înregistrat exact ce s-a întâmplat.

HD Chefi la Cutite Sezonul 13 Episodul 1 din 18.01.2024 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)