Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial TURN (2014 - 2017) Sezonul 1,2,3,4
HD

Serial TURN (2014 - 2017) Sezonul 1,2,3,4 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Toate Episoade
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Seriale
  • Actori: Jamie Bell, J.E. Macer, John McAdorey, Timothy Brooks, Thomas Keegan, Luke Van Bergen, Michael Gaston, Max Lanocha, Billy Cobb, James Nevins
  • Regie: Rupert Wyatt, Nick Copus
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.03.2024, 15:53
43
0
Vă invităm să vizionați o dramă istorică americană numită „The Turn serial online” pe site-ul nostru.

Din istorie, probabil vă amintiți de Războiul de Independență al SUA. Aceasta a fost o luptă pe scară largă în coloniile britanice din America de Nord în 1775-1783. Rezultatul acestei revoluții a fost declararea independenței americane.

Serialul se va concentra pe aceste evenimente. Aceasta este povestea unui fermier din New York care, împreună cu prietenii săi din copilărie, a organizat un grup de spioni. Ei au jucat un rol important în timpul luptei Americii pentru independență.

Evenimentele dramei istorice americane „The Turning” ne vor duce în tragicul an 1778, unde vom întâlni personajul principal al acestei povești - un fermier din New York, care lucrează la crearea unui grup de oameni ale căror activități ar putea influența cursul luptei pentru independență care se desfășoară în țară.

Crearea unui grup de spioni este o chestiune foarte serioasă și dificilă. Pentru a face acest lucru, trebuie să-ți dai seama de cei pe care te poți baza în orice moment, chiar și în cel mai dificil și mai periculos. Acești oameni trebuie să fie principiali și onești - o persoană nesigură dintr-un grup poate ruina complet nu numai întreaga afacere, ci și poate pune viața altora în pericol de moarte.

HD Serial TURN (2014 - 2017) Sezonul 1,2,3,4 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul. Toate episoadele sunt disponibile în player; pentru a selecta sezonul și episodul dorit, în colțul din stânga sus, faceți clic pe cele trei bare. Pentru a selecta subtitrări în română în colțul din dreapta jos, dați clic pe CC și selectați limba dorită

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)