Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial The Last Ship - Ultima navă (2014) Sezonul 1,2,3,4,5
HD

Serial The Last Ship - Ultima navă (2014) Sezonul 1,2,3,4,5 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Serial The Last Ship - Ultima navă Toate Episoade
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Seriale
  • Actori: Rhona Mitra, Eric Dane, Adam Baldwin, Michaela McManus, Marissa Neitling, Travis Van Winkle, Charles Parnell, Christina Elmore, Jocko Sims, John Piper-Ferguson, Kevin Michael Martin
  • Regie: Sergio Mimica-Gezzan, Jonathan Mostow, Paul Holahan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
30.01.2024, 23:48
53
0
Acum nimeni nu-și amintește cum a început acest eveniment teribil, doar un lucru este clar - marșul teribilului virus a început în Egipt. Unde și cum a apărut acolo nu este clar și nu contează acum, deoarece cea mai importantă sarcină este altceva - să supraviețuiești, să păstrezi civilizația umană. Dar este posibil să facem acest lucru, deoarece puțin mai mult de douăzeci la sută din întreaga populație a globului este încă în viață? Restul au devenit victimele unui virus a cărui natură este necunoscută, mai ales că nu există mijloace sau medicamente pentru a lupta împotriva bolii mortale pe care o provoacă. Acum nici măcar nu este posibil să spunem imediat și cu exactitate sau să stabilim cine este purtătorul virusului; tot ceea ce este clar este că oameni sănătoși se află pe una dintre nave și, de asemenea, într-un laborator secret situat în statul Carolina de Nord.
Pe navă sunt peste 200 de oameni, care a fost într-o călătorie lungă, care a salvat oamenii de la infecție. Printre aceștia, pe lângă membrii echipajului, se numără și personal militar, precum și oameni de știință virologi, a căror misiune oficială este de a studia păsările rare din Arctica. Cu toate acestea, apar suspiciuni că aceștia îndeplinesc o sarcină complet diferită, mai importantă, și anume, căutarea substanțelor din care va fi posibil să se creeze un vaccin vindecător împotriva teribilului virus. Această informație se răspândește printre oamenii care supraviețuiesc pe planetă cu viteza fulgerului, altfel cum se poate explica atacul asupra navei de către militanții ruși care a fost efectuat cândva? Atacul a fost efectuat cu elicoptere de luptă și, datorită acțiunilor magistrale ale echipajului navei, a fost posibil să se desprindă de urmărire și să dispară din vedere. În cele din urmă, sunt colectate cele mai valoroase mostre din substanțele necesare, iar nava se îndreaptă spre America. Dar calea nu va fi ușoară, iar soarta vieții pe Pământ va depinde de cât de cu succes este finalizată.
Personajele principale ale serialului străin „The Last Ship” povestesc despre numeroasele încercări ale echipajului navei de război „Nathan James” de a salva mica populație care a supraviețuit după o epidemie globală care a cuprins brusc întreaga lume. Accentul este pus pe căpitanul de rang secund Tom Chandler. După ce și-a adunat propria echipă, eroul urmează să pornească pentru câteva luni. Echipa lui Tom are un singur scop: Să studieze teritoriul ghețarilor din Arctica.
Pe lângă echipa de marinari, mai mulți oameni de știință vin la bord pentru a studia virusul care a învăluit planeta Pământ. Profesorii trebuie să obțină mai multe mostre pentru muncă și, prin urmare, ruta navei este foarte benefică pentru oamenii de știință - virologi. În timpul operațiunii, comandantului Chandler i s-a ordonat să mențină tăcerea radio în orice moment și să nu transmită nicio informație prin radio. Ajunși la loc, eroii au început să studieze zona și, după terminarea lucrării, s-au pregătit să plece.
Totuși, brusc, un grup de exploratori marini este atacat de ruși, fără explicații. Soldații cu un nivel ridicat de pregătire fac față amenințării care planează asupra lor, iar căpitanul își dă seama de motivul agresiunii din partea poporului rus. Se pare că cauza atacului neașteptat este opera virologului Rachel Scott. După o conversație cu o femeie, Chandler află despre o boală teribilă care a învăluit planeta Pământ, iar exercițiul se dovedește a fi doar o acoperire pentru o încercare de a găsi un remediu pentru această boală teribilă.
În plus, în secret de la personajul principal, oamenii de știință au contactat unele laboratoare și au aflat un fapt șocant care indică răspândirea rapidă a virusului, care a afectat deja aproximativ optzeci la sută din populația planetei și continuă să se răspândească. Din acest moment, responsabilitatea pentru salvarea supraviețuitorilor rămași cade pe umerii comandantului șef și ai echipei sale curajoase. Va putea Chandler să prevină epidemia? Ce provocări se va confrunta echipa în drumul spre atingerea obiectivului și de unde a venit epidemia?

HD Serial The Last Ship - Ultima navă Toate Episoade Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul. Toate episoadele sunt disponibile în player; pentru a selecta sezonul și episodul dorit, în colțul din stânga sus, faceți clic pe cele trei bare. Pentru a selecta subtitrări în română în colțul din dreapta jos, dați clic pe CC și selectați limba dorită
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1