Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial American Horror Story (2011), Sezonul 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13
HD

Serial American Horror Story (2011), Sezonul 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Toate Episoade
  • Nume original: Serial American Horror Story (2011)
  • Gen: Dramă, Horror, SF, Thriller, Filme SUA, Seriale
  • Actori: Connie Britton, Dylan McDermott, Evan Peters
  • Regie: Alfonso Gomez-Rejon, David Semel, Sarah Paulson
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
02.02.2024, 21:07
165
0
American Horror Story este un serial de televiziune de antologie palpitant care a captivat publicul prin combinația sa palpitantă de groază, suspans și dramă întunecată. Serialul apreciat, creat de Ryan Murphy și Brad Falchuk, a fost un succes răsunător încă de la debutul său în 2011, aducând o poveste proaspătă și înfricoșătoare în prim plan în fiecare sezon. Cu o distribuție de personaje și decoruri în continuă schimbare, American Horror Story explorează o gamă largă de subgenuri de groază, de la case și aziluri bântuite până la culte și scenarii apocaliptice, creând o experiență unică și neliniștitoare pentru publicul său.

Formatul distinctiv al spectacolului prezintă sezoane distincte, fiecare cu propria poveste, dar toate împărtășind un fir comun de groază și înfiorător. Acest lucru permite seriei să se reinventeze în fiecare sezon, făcându-l accesibil atât fanilor de multă vreme, cât și noilor veniți. Ceea ce diferențiază American Horror Story este capacitatea sa de a împleti perfect elemente de teroare, groază psihologică și supranatural în narațiuni captivante care au un impact de durată.

De-a lungul serialului, spectatorii sunt transportați în diferite locații de coșmar, de la Murder House în primul sezon până la straniul și opresivul Briarcliff Manor din „Asylum”. „Coven” ne duce în lumea vrăjitoriei, „Freak Show” explorează viețile interpreților de carnaval, iar „Hotel” se adâncește în secretele sinistre ale unui hotel bântuit. Fiecare sezon este o călătorie în necunoscut, plină de personaje memorabile și intrigi sinistre.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale serialului este distribuția sa de ansamblu, cu mulți actori revenind în roluri diferite de-a lungul mai multor sezoane. Acest lucru le permite să-și demonstreze versatilitatea și adaugă familiaritate seriei. Unii actori celebri care au devenit sinonimi cu American Horror Story includ Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters și Kathy Bates.

Actorii și rolul lor.
Figură emblematică din serie, Jessica Lange a jucat o varietate de personaje pline de culoare, inclusiv Constance Langdon în Murder House, Sister Jude în Asylum, Fiona Goode în Coven și Elsa Mars în Freak Show. „Versatilitatea și priceperea sa actoricească i-au adus mai multe premii și elogii critici.

Sarah Paulson. Cunoscută pentru gama sa incredibilă, Paulson a jucat numeroase roluri în seriale TV. Unele dintre personajele ei memorabile includ Billie Dean Howard, Lana Winters, Cordelia Fox și Bette și Dot Tattler. Performanțele ei au făcut-o favorita fanilor.

Denis O'Hara: Reprezentarea lui O'Hara făcută de Larry Harvey și Liz Taylor a fost atât captivantă, cât și emoționantă, demonstrând versatilitatea lui ca actor.

Acești actori, printre alții, au jucat roluri cheie în American Horror Story, contribuind la succesul și popularitatea acestuia. Capacitatea spectacolului de a atrage o distribuție atât de talentată a ansamblului a fost un factor major în atractivitatea sa de durată și aprecierea criticii.

Evan Peters este protagonistul principal al serialului, Peters a interpretat o varietate de personaje precum Tate Langdon, Keith Walker și James Patrick March. Portretul lui de personaje tulburătoare și complexe a primit multă atenție.

Kathy Bates - Bates a jucat roluri precum Delphine LaLaurie și Ethel Darling, demonstrând abilitățile sale excepționale de actorie. Spectacolele ei au adăugat profunzime temelor întunecate ale spectacolului.

Angela Bassett – În rolul Marie Laveau și Desiree Dupree, Bassett dă viață unor personaje puternice și cu voință puternică. Performanțele ei au dat seriei o aromă unică.

Lily Rabe - Rabe a interpretat-o ​​pe sora Mary Eunice, Misty Day și alte roluri, demonstrând talentul ei incredibil de a întruchipa atât inocența, cât și întunericul.

Finn Wittrock - Wittrock i-a interpretat de neuitat pe Dandy Mott și Tristan Duffy, lăsând o impresie de durată asupra publicului.

Când va fi lansat sezonul 13?
Sezonul 13 din American Horror Story marchează punctul culminant al acestei serii de antologie captivantă, aducându-și sfârșitul călătoriei narative, cu creierul în spatele tuturor, Ryan Murphy, alegând emoționantul număr 13 pentru ultima sa ediție. Decizia de a încheia serialul în acest punct de rău augur din punct de vedere numeric adaugă un nivel intrigant de închidere spectacolului, lăsând telespectatorii să anticipeze crescendo narativ final.

Pe măsură ce această serie inovatoare se încheie, detaliile sezonului final rămân învăluite în mister. Cu toate acestea, un lucru este sigur: Sezonul 13 AHS va fi un spectacol stelar. Revenirea lui Jessica Lange, o luminare din sezoanele precedente, adaugă o notă familiară, dar misterioasă, marelui final.

American Horror Story, conceput de Ryan Murphy și Brad Falchuk, a fost o călătorie care sfidează genul. Fiecare sezon introduce o nouă narațiune cu personaje și povești noi, menținând în același timp continuitatea tematică prin utilizarea constantă a actorilor în roluri diferite.

HD Serial American Horror Story (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul. Toate episoadele sunt disponibile în player; pentru a selecta sezonul și episodul dorit, în colțul din stânga sus, faceți clic pe cele trei bare. Pentru a selecta subtitrări în română în colțul din dreapta jos, dați clic pe CC și selectați limba dorită

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)