Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Nu ești tu (2014)
HD

Nu ești tu (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA
  • Actori: Hilary Swank, Emmy Rossum, Josh Duhamel, Stephanie Beatriz, Jason Ritter, Julian McMahon, Ali Larter
  • Regie: George C. Wolfe
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
02.02.2024, 20:55
24
0
Personajul principal a fost un pianist foarte faimos și talentat. A dat concerte mari, sălile erau mereu pline. În viața mea personală, totul mergea bine. A avut o persoană dragă care a susținut-o în toate. Dar într-o zi, ea a început să experimenteze tremurături în mâinile ei și apoi au amorțit complet. După un examen medical, a devenit clar că are o boală degenerativă. În curând, tot corpul ei va fi paralizat și va muri. A fost un șoc teribil pentru cuplu. Nu-i venea să creadă că i s-a întâmplat asta.

La început femeia a fost isteric, apoi s-a drogat. Ea a încetat să mai comunice cu prietenii, iar relația ei cu soțul ei s-a deteriorat. Și-a dat seama că trebuie să găsească o asistentă profesionistă care să aibă grijă de ea și să-i monitorizeze starea. O fată tânără care nu s-a îngrijit niciodată de persoanele cu dizabilități a venit la un interviu. Nu arăta foarte bine, dar pacienta a decis să o angajeze. De atunci au început să se apropie. De-a lungul timpului, relația lor a devenit o prietenie adevărată și puternică. Asistenta a făcut tot posibilul să înveselească cumva viața amantei ei. Uneori li s-au întâmplat situații amuzante, care aduceau un zâmbet vesel pe chipul femeii pe moarte.

HD Nu ești tu (2014) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1