Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Munich (2005)
HD

Munich (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Munchen
  • Gen: Dramă, Filme SUA
  • Actori: Eric Bana, Daniel Craig, Ciaran Hinds, Mathieu Kassovitz, Hanns Zischler, Ayelet Zurer, Geoffrey Rush
  • Regie: Steven Spielberg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
28.01.2024, 23:22
30
0
În 1972, a avut loc un eveniment tragic. Un atac terorist a fost comis împotriva sportivilor israelieni. Atacul a fost comis de un grup criminal din Pakistan care se numește Septembrie Negru. Totul s-a întâmplat la Munchen. Mai întâi, oamenii au fost luați ostatici, apoi au fost tratați cu brutalitate. Guvernul nu avea de gând să închidă ochii la aceste atrocități. Prin urmare, unui mic detașament i s-a dat sarcina de a se ocupa de criminalii care au fost implicați în crime brutale.

Liderul echipei va folosi orice bani pentru a obține informații. Acum este rândul lor să răspundă pentru crimele lor. Unul dintre ucigași a fost aruncat în aer de o bombă, al doilea a murit în circumstanțe ciudate, iar al treilea pur și simplu dispare. Totuși, Răzbunătorii își pierd și camarazii. Infractorii sunt conștienți că sunt vânați, așa că ripostează ori de câte ori este posibil. Dar persecuția nu se termină. Ei se apropie de liderii bandelor. Ei sunt cei care trebuie distruși pentru a arăta lumii întregi că sunt gata să își apere starea. Unul dintre criminali decide să fugă în State. Prin urmare, și șeful îl urmărește, în ciuda faptului că el și soția lui tocmai au devenit părinți.

HD Munchen Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1