Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Collateral Beauty: A doua șansă (2016)
HD

Collateral Beauty: A doua șansă (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Collateral Beauty (2016)
  • Gen: Dramă, Filme SUA
  • Actori: Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Michael Peña, Helen Mirren, Naomie Harris, Keira Knightley, Jacob Latimore, Ann Dowd, Lisa Colon-Zayas
  • Regie: David Frankel
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
04.02.2024, 22:36
32
0
Howard era foarte fericit, pentru că avea o fiică fermecătoare, pe care a iubit-o până la uitare. Dimineața lui începea întotdeauna cu zâmbetul strălucitor al fiicei sale, care, înainte de a avea timp să deschidă ochii, s-a repezit să-și sărute tatăl iubit. Munca a adus și plăcere: poziția de advertiser, pe care și-a dorit atât de mult, un salariu mare, o relație de încredere cu superiorii săi și o echipă minunată sub comanda lui. Totul mergea grozav, uneori chiar mai bine decât ne-am dorit. Într-o zi, toată fericirea, atât de respectuos și atent protejată de erou, a fost ruptă în mici fragmente care nu pot fi lipite între ele. Fiica lui a murit, luând cu viața sclipirea din ochii lui Howard. S-a închis, a căzut într-o depresie profundă și nu a mai zâmbit niciodată. Prietenii apropiați, rudele și doar cunoștințele au încercat sincer să distragă atenția, dar este imposibil să ajuți o persoană care nu are nevoie. De-a lungul timpului, eroul însuși a început să înțeleagă că nu are rost să se îngroape în continuare de viu și să-și irosească viața, iar acest lucru în mod clar nu va ajuta la durerea care sa întâmplat. Mersul la un psihoterapeut a fost prima încercare de reabilitare, dar cheltuielile pentru un psihoterapeut nu au adus niciun rezultat. Atunci bărbatul s-a hotărât să scrie scrisori, dar nu vreunuia dintre oameni. Printre destinatarii săi se numără dragostea, moartea, durerea și timpul care trece inevitabil în grabă. Lucrarea a acceptat toate gândurile și angoasa mentală pe care personajul întristat nu le-a putut încrede sau le-a exprimat nimănui.

Într-o zi, a întâlnit o doamnă în vârstă care s-a prezentat drept Moarte și apoi, pentru prima dată, s-a îndoit de propria sa adecvare. Puțin mai târziu, un tânăr s-a atașat, pretinzând că este chiar momentul căruia i s-a primit plângerea despre trecătoarea zilei. Și când a întâlnit-o pe fata drăguță Lyubov, aproape că a înnebunit. Încă nu și-a dat seama dacă este delirant sau dacă aceasta este realitatea, dar toate aceste cunoștințe îl ajută să regândească trecutul și să-și dea seama că a venit timpul pentru schimbări serioase care să-l ajute să-și revină pe deplin din nenorocire. Urmărește filmul Phantom Beauty online 2016 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Collateral Beauty (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1