Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
3.000 de piese - Three Thousand Numbered Pieces (2023)
HD

3.000 de piese - Three Thousand Numbered Pieces (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Háromezer számozott darab
  • Gen: Dramă
  • Actori: Kelvin Acquah, Ágota Benedek, Dávid Csányi, Sena Dagadu, Zsigri Dávid, Bari Eduárd, Ferenc Elek, Wieland Speck
  • Regie: Ádám Császi
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Hungary
0 Voturi
26.01.2024, 19:08
31
0
O deconstrucție excoriatoare a evlaviei liberale și a pretențiilor artistice de la una dintre cele mai incitante voci tinere din regie de film din Ungaria, Three Thousand Numbered Pieces urmărește distribuția și echipajul în timpul repetițiilor pentru o piesă bazată pe experiențele din viața reală a populației de etnie romă din Ungaria înaintea unui spectacol la Berlin. prestigiosul Deutsches Theatre. Inspirându-se dintr-o piesă reală care a avut un succes fulger la Budapesta, Ádám Császi construiește o experiență meta-fictivă pe ecran, care îl face pe Ruben Östlund să arate pozitiv prin comparație. Problemele de exploatare, însuşire şi reprezentare sunt puse laolaltă într-un amestec hilar de puternic, în timp ce jucătorii romi se întorc împotriva directorului lor alb ungur, iar liniile dintre performanţă şi realitate sunt redesenate la nesfârșit.

HD Háromezer számozott darab Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1