Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Law & Order: Organized Crime (2024) Sezonul 4
HD

Law & Order: Organized Crime (2024) Sezonul 4 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episod 1, 2
  • Nume original: Serial Law & Order: Organized Crime Sezonul 4, Episodul 1,2,3,4
  • Gen: Dramă, Mister, Filme SUA, Seriale, Filme 2024, Crimă
  • Actori: Christopher Meloni, Danielle Monet Thrower, Ainsley Sager, Mike Cannon, Rachel Lyn, Nikki Torchia, Nona Parker Johnson, Tamara Taylor
  • Regie: John Paulson, Fred Berner, Jean De Segonzac, Ken Girotti
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
19.01.2024, 22:07
112
0
Serialul „Law & Order: Organized Crime Sezonul 4 ” revine pe ecrane cu al treilea sezon. Acesta nu este originalul, ci un sezon complet nou. Crima organizată este unul dintre cele mai populare spin-off-uri din ultimii ani. În centrul poveștii se află Elliot Stabler, un erou care este unul dintre cei mai proeminenți detectivi. El a dovedit de mai multe ori cât de succes și perspicace poate fi, dezvăluind chiar și cele mai complexe și complicate crime. Desigur, el trebuie să se ocupe de cazuri cu adevărat non-triviale când vine vorba de crima organizată, care a devenit o problemă reală pentru lumea modernă. Atunci când elementele criminale se unesc și acționează cu succes, folosind tactici comune și acoperindu-se reciproc, problema soluționării unei anumite crime și a căutării de probe devine mult mai dificilă. Autorii continuă să spună această poveste fascinantă, care include, pe lângă Elliot, mulți alți reprezentanți ai afacerii cu detectivi, fiecare dintre care își aduce propria contribuție și perspectivă la dezvoltarea investigației. Vizionarea cu plăcere pentru toți fanii genului și „Legea și ordinea” în general.

HD Serial Law & Order: Organized Crime Sezonul 4, Episodul 1,2,3,4 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Episodul 1
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar