Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Good Time: Pe bune, o să-ţi placă (2017)
HD

Good Time: Pe bune, o să-ţi placă (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme 2017, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Robert Pattinson, Ben Safdie, Buddy Duress, Talia Webster, Jennifer Jason Leigh, Barkhad Abdi
  • Regie: Ben Safdie, Joshua Safdie
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
18.01.2024, 03:18
140
0
Connie Nikas îl îndepărtează cu forța pe fratele ei Nick, cu dizabilități de dezvoltare, de la o ședință de terapie. Apoi au jefuit o bancă din New York cu 65.000 de dolari. Oprit de poliție, Nick intră în panică și fuge; Nick este arestat în timp ce Connie evadează.

Connie încearcă să obțină cauțiune, dar are nevoie de încă 10.000 de dolari pentru a-l scoate pe Nick din închisoare. Își convinge prietenul Cory să folosească cardurile de credit ale mamei sale pentru a plăti, dar mama ei blochează toate cardurile de credit în avans. Connie află că Nick a fost internat în spital după o ceartă cu un deținut. Connie îl scoate din spital, inconștient și bandajat, și o convinge pe femeie să-i lase să stea acasă cu nepoata ei Crystal, în vârstă de 16 ani.

În timp ce se uită la televizor, la știri apar fotografii cu Connie; Pentru a distrage atenția lui Crystal, Connie o sărută. Auzind țipete din cealaltă cameră, Connie își dă seama că bărbatul pe care l-a ieșit din spital nu este Nick, ci Ray.

Cei trei călătoresc la parcul de distracții Adventureland, unde Ray a ascuns o sticlă de soluție LSD în valoare de câteva mii de dolari înainte să fugă de poliție și să se rănească. În timp ce caută sticla, Connie și Ray îl descoperă pe paznicul lui Dash. Când sosesc polițiștii, Connie fură uniforma bărbatului, iar Ray îi toarnă LSD în gât pentru a-l lăsa complet inconștient. Connie convinge poliția că agentul de securitate a fost un intrus și distruge hard disk-ul care conține filmările camerei de securitate. Poliția o arestează pe Crystal în timp ce o așteaptă afară...

HD Good Time: Pe bune, o să-ţi placă (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar