Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Beanie Bubble (2023)
HD

The Beanie Bubble (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Zach Galifianakis, Elizabeth Banks, Sarah Snook, Geraldine Viswanathan, Kurt Jaiger, Rowan Delana Howard, Beth B Parker, Shweta Keshwani, Mariana Novak, Jason Berkey
  • Regie: Kristin Gore, Damian Kulash
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA
1 Vot.
29.07.2023, 04:50
304
0
Filmul, bazat pe cartea lui Zack Bissonnette "the Beanie Bubble: Mass Delusion and the Unknown Side of Sweetness", promite să fie o poveste fascinantă despre un fenomen istoric interesant — hobby-ul colectării jucăriilor "the Beanie Bubble", care a devenit o adevărată amăgire în masă. Filmul prezintă telespectatorilor Taya Warner, miliardarul și fondatorul companiei de jucării "the Beanie Bubble", care a făcut din această jucărie mică un fenomen mondial. El devine o icoană a industriei și face compania sa una dintre cele mai de succes din lume. Cu toate acestea, puțini oameni știau că munca și gândirea creativă a trei femei obișnuite se aflau în spatele succesului său. Aceste femei au colectat jucării unice și drăguțe, care au devenit baza colecției "The Beanie Bubble". Filmul va spune povestea lor, contribuția lor la succesul companiei și dificultățile cu care s-au confruntat în calea lor creativă. În plus, filmul explorează tema nebuniei în masă pentru jucării și colecționare, care a cuprins mulți oameni din întreaga lume.Spectatorii vor vedea cum acest hobby a devenit o adevărată amăgire în masă și cum oamenii erau dispuși să plătească mulți bani pentru jucării rare, creând un adevărat boom în industrie. Dar filmul va deschide, de asemenea, calea către partea necunoscută a acestui fenomen. El va vorbi despre părțile întunecate ale colectării și impactul acesteia asupra psihologiei oamenilor. Pasiunile care au crescut și lupta pentru jucării rare vor duce la diverse consecințe la care nimeni nu s-a gândit inițial. În general, filmul va oferi o privire interesantă din culise asupra unuia dintre cele mai fascinante fenomene istorice din industria jucăriilor și va deschide publicul către lumea drăgălășeniei, a obiectelor de colecție și a răsucirilor întunecate neașteptate din această poveste unică.

HD The Beanie Bubble (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1