Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Orange County (2002)
HD

Orange County (2002) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Colin Hanks, Jack Black, Skyler Fisk, Bret Harrison, Kyle Howard, R.J. Knoll, Catherine O'Hara, Mike White, John Lithgow, Lily Tomlin
  • Regie: Jake Kasdan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.02.2024, 02:22
24
0
Sean Broomder a găsit o copie a unui roman Marcus Skinner pe nisipul de pe plajă în timp ce făcea surf. Această carte a unui autor legendar care predă la Universitatea Stanford are o mare influență asupra lui Sean.

După aceasta, tânărul decide că ar trebui să devină scriitor. Dar visele lui de a merge la Stanford și de a studia sub îndrumarea unui mentor celebru sunt năruite atunci când lucrările lui Sean sunt trimise din greșeală acolo în loc de cele ale unui student prost.

Cu ajutorul iubitei sale Ashley și al fratelui său dependent de droguri, Sean încearcă să convingă oficialii școlii să-și reconsidere cererea. După o serie de eșecuri tragice, Sean rămâne cu ultima sa soluție - cu o zi înainte de încheierea admiterii, se grăbește la universitate, punându-și fratele nemernic la volan și apucându-și iubita pentru sprijin.

HD Orange County (2002) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1