Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Internul (2015)
HD

Internul (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Intern (2015)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Anders Holm, JoJo Kushner, Andrew Rannells, Adam Devine, Zach Perlman, Jason Orley, Christina Scherer
  • Regie: Nancy Meyers
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.01.2024, 04:44
63
0
Pe vremuri, o persoană destul de ciudată vine să lucreze la o companie start-up specializată în vânzarea de haine pentru femei pe internet. A fost Ben Whitaker, care a împlinit de curând 70 de ani, dar este plin de putere și energie pentru a-și continua cariera. După ce a devenit pensionar și apoi a fost lăsat să trăiască complet singur, s-a plictisit să fie tot timpul acasă și a decis să-și înveselească viața de zi cu zi cu o profesie destul de interesantă. El nu a urmat tendințele moderne de mult timp, dar acesta nu este un obstacol în atingerea scopului său.
Nu este un om sărac, și a venit la muncă nu pentru bani, ci pentru experiențe noi, care practic nu s-au întâmplat niciodată în viața lui în ultima vreme. Ben este încrezător că poate fi util într-un fel, pentru că are o experiență de viață excelentă și o hotărâre în arsenalul său. La început, nimeni nu-l ia în serios, pentru că îl consideră un bătrân senil. Abia după ceva timp se schimbă părerile celor din jur și se alătură liber echipei tinere. Acum el este sufletul companiei și devine nu numai sprijinul companiei, ci și liderul. Ben a reușit să devină cel mai bun prieten al ei și, din când în când, îi dă sfaturi destul de utile despre cum să trăiască și ce să aleagă.
Văduvul în vârstă de șaptezeci de ani, Ben Whittaker, a descoperit că pensionarea nu este tot ceea ce se crede. Profitând de oportunitatea de a reveni în joc, el devine stagiar senior la un site de modă online fondat și condus de Jules Austin. Văduvul pensionar, în vârstă de 70 de ani, Ben (interpretat de Robert De Niro) s-a săturat de viața de pensionare. El aplică și obține poziția de stagiar senior la un retailer de modă online. Fondatorul companiei este Jules Austin (Anne Hathaway), un workaholic neobosit, hotărât, exigent și dinamic. Ben a fost desemnat ca intern al ei, dar este un rol nominal - ea nu îi va oferi un loc de muncă și este doar o vitrine. Totuși, Ben s-a dovedit a fi de mare ajutor și, în plus, o sursă de sprijin și înțelepciune.

HD The Intern (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar