The Boss Baby: Cine-i şef acasă? (2017) Dublat
HD

The Boss Baby: Cine-i şef acasă? (2017) Dublat subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Boss Baby
  • Gen: Filme 2017, Filme SUA, Animaţie, FIlme Dublate in Romana, Comedie
  • Actori: Alec Baldwin, Miles Christopher Bakshi, Tobey Maguire, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Conrad Vernon, James McGrath, David Soren, Vivianne Yee
  • Regie: Tom McGrath
  • Traducere: Dublat
  • Tara: SUA
2 Voturi
01.12.2023, 14:19
114
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Viața unui băiat de șapte ani Tim s-a schimbat dramatic când fratele său mai mic a apărut în casa lor. Părinții și-au îndreptat instantaneu atenția asupra noului membru al familiei. Copilul este diferit de colegii săi: poartă un costum de afaceri și are o minte calculată a unui "rechin de afaceri". Tim află că fratele său este de fapt un agent care a fost "infiltrat" în mod deliberat în familia lor într-o misiune secretă. Frații uită de diferențele lor și se unesc pentru a rezista planurilor insidioase ale directorului companiei "Pesiko".

O familie Templeton americană obișnuită, formată din mama, tata și fiul lor Tim, în vârstă de șapte ani, trăiește o viață măsurată până când într-o zi fratele mai mic al băiatului apare în casă. Lui Tim nu i-a plăcut imediat, pentru că acum toată atenția părinților săi iubiți este concentrată asupra bebelușului. În plus, băiatul este foarte confuz de comportamentul fratelui său: toate obiceiurile sale sunt mai potrivite pentru un om de afaceri prudent decât pentru un copil.

HD The Boss Baby Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1