Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Planeta Maimuţelor: Războiul (2017)
HD

Planeta Maimuţelor: Războiul (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: War for the Planet of the Apes
  • Gen: Dramă, SF, Acţiune, Filme 2017, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Karin Konoval, Amaya Miller, Terry Notary, Ty Olsson, Michael Adamthwaite, Toby Kebbell, Gabriel Chavarria
  • Regie: Matt Reeves
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.01.2024, 02:00
65
0
Experimentele pe maimuțe au dat rezultate bune. Primatele au început să devină mai inteligente, dar la un moment dat animalele și-au dat seama de superioritatea lor. Liderul rezistenței a fost unul dintre cei mai inteligenți reprezentanți ai noii specii de maimuțe - Caesar. El a fost cel care a decis să ridice o revoltă și să decidă pentru totdeauna cine este șeful de pe planeta Pământ. Încercările omenirii de a rezolva această problemă în mod pașnic nu au dus nicăieri.

Maimuțele au devenit mai deștepte și au învățat să folosească armele. Din această cauză, specia umană era în pericol de dispariție. Dar oamenii de știință, după ce și-au unit forțele cu armata, nu intenționează să renunțe. Cezar își pierduse deja cea mai mare parte a armatei și era acum gata să se răzbune. În adâncul sufletului, nu vrea război, dar înțelege că o ciocnire cu o umanitate furioasă este inevitabil. Colonelul vrea să distrugă comunitatea maimuțelor pentru totdeauna, astfel încât oamenii să ocupe din nou cel mai înalt loc în scara evolutivă.

Caesar merge la acest război doar din cauza răzbunării pentru poporul său. El știe că s-ar putea să nu se întoarcă din această bătălie, dar nu există întoarcere. Omenirea distruge tot ce se teme, dar după ce a greșit o dată, nimeni nu este imun de posibilitatea de a o repeta. Un război global pentru existența uneia dintre specii va aduce multe victime și suferință pentru toată lumea.

HD War for the Planet of the Apes Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1





Server 2









Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)