Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Glasul sângelui (2015)
HD

Glasul sângelui (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Pound of Flesh (2015)
  • Gen: Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Jean-Claude Van Damme, John Ralston, Aki Aleong, Charlotte Peters, Darren Shalawi, Brahim Achabbake, Marsha Yuan
  • Regie: Ernie Barbarash
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada
0 Voturi
18.01.2024, 19:13
76
0
Bărbatul nu a fost niciodată cunoscut ca un super-erou, dar a fost întotdeauna gata să vină în salvarea celor care aveau nevoie de ajutor. Ieri a fost chiar ziua în care a meritat să te arăți și nu avea rost să stai pe margine. A salvat o femeie care era în pericol. Fiind într-un oraș necunoscut, eroului nu i-a fost frică să ia în fața primei persoane pe care a întâlnit-o.

I-a învins pe huligani și s-a dus la hotel. Și la hotel m-am trezit dimineața din cauza durerilor debilitante. Și-a dat seama că era în baie, era plină de sânge și, judecând după durere, sângele îi aparținea. Nu-și poate aminti ce sa întâmplat. Își dă repede seama că cineva i-a îndepărtat unul dintre rinichi. Cine și de ce rămâne de văzut.

HD Pound of Flesh (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar