Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Fraierii (2010)
HD

Fraierii (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Losers (2010)
  • Gen: Dramă, Mister, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short, Oscar Jaenada, Jason Patric
  • Regie: Sylvain White
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
02.02.2024, 19:45
48
0
Există o unitate specială a forțelor speciale militare care poate rezolva orice problemă care le este pusă în față. Sunt adevărați maeștri ai meșteșugului lor, posedă talente individuale, incredibile. Dar tocmai acesta este motivul pentru care situația viitoare nu se va dovedi în favoarea lor. Aparent, puterea și abilitățile multora sunt deja la capătul inteligenței lor.

Echipa a fost încredințată cu o sarcină importantă în Bolivia, care, după cum s-a dovedit, a fost o configurație reală. Evident, cineva din partea a decis să elimine. Detașamentul a intrat în focul încrucișat din partea localnicilor, motiv pentru care au fost declarați morți. Dar nu este atât de ușor să aduci eroi în mormânt. Au decis să profite de faptul că erau considerați morți. Fiind în umbră, echipa va putea afla fără probleme secretul propriei trădări.

După cum se dovedește, un anume Max, un criminal de talie mondială, acționează împotriva eroilor. El este, evident, foarte viclean și puternic, ceea ce face problema mai semnificativă. Acest răufăcător are, evident, multă putere în această lume. El manipulează situația într-un mod care îl avantajează. Nimic nu-i este interzis și acesta este fără îndoială motivul pentru a-l considera un dușman serios. Din fericire, echipa este în viață și înțelege perfect că sunt obligate să acționeze pentru a-și restabili propriul nume.

HD The Losers (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1