Vacanță criminală 2 (2023)
HD

Vacanță criminală 2 (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
29.07.2023, 18:35
2637
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
În vara anului 2019, Netflix a prezentat publicului o nouă comedie de detectivi Murder Mystery. Conducerea serviciului, după evaluarea evaluărilor imaginii, a făcut o comandă pentru o continuare. Când apare Murder Mystery 2? Actorii principali se vor întoarce la rolurile lor? Despre asta în articolul nostru.

Personajele principale ale imaginii sunt Nick și Audrey Spitz. Nick lucrează ca ofițer de poliție în New York. Susține din nou examenul pentru detectiv, dar nu îl reușește. Acum trebuie să-și mintă din nou soția. Audrey lucrează într-un salon de înfrumusețare. Și Nick și Audrey împlinesc a 15-a aniversare a nunții. Audrey se așteaptă la o surpriză romantică de la soțul ei. Și în cele din urmă o face: zboară în Europa.

În avion, Nick adoarme și Audrey merge la clasa business. Acolo îl întâlnește pe Charles Cavendish, un englez bogat și de succes. Este nepotul unui miliardar celebru. Ei beau la bar și au o conversație plăcută la inimă.

Charles îi invită pe Audrey și Nick să petreacă weekendul pe un iaht. Cuplul este de acord. Ei intră în lumea luxului și a celor mai bogați oameni. Iahtul îi aparține unchiului lui Charles. Se va căsători cu Susie, fosta iubită a lui Charles. Miliardarul excentric Malcolm anunță că își schimbă voința, dezmoștenind pe toată lumea. Și toată averea lui trece de Susie. În momentul semnării testamentului, luminile se sting. Apoi se trage un foc. Și când lumina se aprinde, toată lumea vede un cadavru cu un pumnal în piept.

Audrey nu se poate calma, încearcă să afle cine este criminalul. În timpul nopții, se trage un foc și Tobias, fiul primului om ucis, este găsit împușcat. Un inspector de poliție sosește pe iaht pentru a investiga. Și americanii la întâmplare în persoana lui Audrey și Nick sunt suspecți. Dovezile nu sunt suficiente.
Dar Nick și Audrey sunt hotărâți să ajungă la fundul adevărului. Nick îl suspectează pe Charles, dar Audrey nu este de acord. Cine a început un joc ciudat și încearcă să-i facă pe Spitze țapi ispășitori?

HD Murder Mystery 2 (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)