The Kill Room (2023)
HD

The Kill Room (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Samuel L. Jackson, Joe Manganiello, Maya Hawke, Uma Thurman, Debi Mazar, Matthew Maher, Mike Doyle, Marianne Rendon, Larry Pine
  • Regie: Nicole Paon
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
24.11.2023, 14:41
118
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Dealerul de artă Patrice Capullo a fost în pragul falimentului. În curând, din cauza unor probleme financiare, afacerea ei se va prăbuși. Proprietarul unei galerii de artă este nevoit să ia măsuri urgente pentru a rămâne pe linia de plutire. Și galeristul odată de succes îi vine în minte despre o schemă frauduloasă de spălare a banilor în lumea artei înalte. Femeia face echipă cu asasinul Reggie Pitt și cu șeful său permanent Gordon Davis. Cei doi sunt de acord să participe la escrocherie. Asasinul, inspirat de atrocitățile sale din viața reală, pictează mai multe tablouri.

Vizionați gratuit filmul The Kill Room 2023 online, lansat integral la calitate bună în limba romana fără înregistrare. Complicii săi reușesc să-i convingă pe cunoscătorii de artă că secția lor este un artist promițător și merită atenție. Schema vicleană implică că colecționarii vor începe să cumpere tablouri pictate de un artist misterios sub pseudonimul Bagman. Și doamna experimentată nu s-a înșelat. Au fost foarte mulți oameni dispuși să cumpere tablouri ale autorului anonim. Brusc, aspirantul pictor devine o senzație printre artiștii de avangardă. Artistul care a șocat pe toată lumea este recunoscut drept o vedetă a picturii de avangardă. Dar reprezentanții lumii criminale nu vor rata beneficiile. O simplă înșelătorie ia o întorsătură periculoasă, deoarece arta și crima sunt strâns legate în ea.

HD The Kill Room (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)