Scream 6 (2023)
HD

Scream 6 (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Mister, Thriller, Filme SUA, HD, Filme 2023
  • Actori: Melissa Barrera, Hayden Panettiere, Jenna Ortega, Courteney Cox, Dermot Mulroney
  • Regie: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
4 Voturi
30.04.2023, 20:41
3633
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Scream 6 este un film de groază american regizat de Matthew Bettinelli și Tyler Gillett. A șasea parte a francizei cu același nume și o continuare directă a slasherului Scream 5 din 2022.

Complot
Supraviețuind în mod miraculos masacrului sângeros, personajele principale își părăsesc Woodsboro-ul natal pentru New York, unde plănuiesc să înceapă o nouă viață.

Productie
A șasea ediție din seria de filme de groază cult Scream, creată de scriitorul Kevin Williamson și regizorul Wes Craven.

Prima parte a filmului slasher a fost lansată în decembrie 1996 și a devenit filmul de groază cu cele mai mari încasări din Statele Unite. Continuarea a avut premiera un an mai târziu, iar partea a treia a fost lansată în 2000.

Toate filmele sunt regizate de Wes Craven, care a regizat o altă franciză celebră, A Nightmare on Elm Street. Inițial, seria de filme Scream a fost concepută ca o trilogie, dar zece ani mai târziu, realizatorul a decis să filmeze o altă parte, care a fost lansată în aprilie 2011.

Ca și în părțile anterioare ale francizei, personajul principal din Scream 4 a fost Sidney Prescott, interpretat de Neve Campbell. Cu un an înainte de premieră, Wes Craven a anunțat că intenționează să filmeze încă a cincea și a șasea parte a filmului, dacă a patra parte va da roade la box office. Lucrările la filmul „Scream 5” au început în 2013, dar au fost suspendate din cauza închiderii companiei The Weinstein Company, care a dezvoltat franciza.

HD Scream 6 (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)