Megalodon: Demonul din adâncuri (2023)
HD

Megalodon: Demonul din adâncuri (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Black Demon (2023)
  • Gen: Horror, SF, Thriller, HD, Filme 2023
  • Actori: Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Héctor Jiménez, Raúl Méndez, Julio Cedillo
  • Regie: Adrian Grunberg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Dominica
4 Voturi
01.06.2023, 11:38
10732
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Familia Rodez a plecat în vacanță în Azure Bay, un paradis din California, unde petreceau în fiecare vară. Și dacă locul era foarte popular, acum, dimpotrivă, era gol. Nici turiștii, nici măcar locuitorii nu au căutat să meargă pe străzile confortabile.

Paul și Ines au fost serios nedumeriți de această stare de lucruri, dar au decis să nu-și abandoneze planurile. Nici copiii nu erau supărați deloc. Ei puteau încă să mănânce mâncăruri delicioase, să se relaxeze pe plajă, să se balanseze pe valuri și să admire numeroasele atracții.

Într-o zi au observat o platformă petrolieră pe apă și au vrut să o privească mai atent. Singurul angajat a spus că colegii săi au murit tragic în gura ultimului megalodon, poreclit demonul Negru. De aceea nici nu a încercat să se întoarcă acasă.

La început, cuplul a decis că acestea sunt legende vechi de pescuit. Pe drum, nu au observat niciun prădător. Cu toate acestea, străinul are dreptate. Se pare că nu sunt destinați să se întoarcă înapoi și în curând va fi

HD The Black Demon (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)