Don't Look Away (2023)
HD

Don't Look Away (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme englezesti, Filme 2023
  • Actori: Kelly Bastard, Michael Mitton, Colm Hill, Renee Lai, Abu Dukuli, Brittany Pilgrim, Sophie Tom, Jason Haney, Vanessa Nostbakken, Michael Bafaro
  • Regie: Michael Bafaro
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada
1 Vot.
08.10.2023, 17:51
209
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Într-o lume în care forțe teribile ne așteaptă la fiecare pas, chiar și în cele mai inofensive lucruri, povestea se desfășoară în timpul unui mare jaf comis de un grup de criminali. Dar niciunul dintre ei nu și-ar fi putut imagina că în următorul caz vor elibera ceva supranatural, trezit din lucrul blestemat.

Această creatură, însetată de sânge, este prinsă într-un manechin de plastic, incapabil să-și potolească setea. Oaspetele misterios, realizând că nu există ființe vii în apropiere, decide să se stabilească în această formă neînsuflețită. Noua sa țintă este o fată pe nume Frankie, care, în ciuda tuturor încercărilor sale, nu poate convinge pe alții de povestea teribilă despre păpușa animată. Rudele consideră că tot ceea ce se întâmplă este doar o coincidență, neștiind că manechinele există în producția de masă și Frankie va întâlni alte mostre de mai multe ori.
Într-o încercare disperată de a se salva pe sine și pe alții de o serie de crime oribile, Frankie refuză să caute ajutor de la tovarășii săi și apelează la un profesionist specializat în fenomene supranaturale. Împreună trebuie să descopere misterul acestui manechin sinistru și să-i oprească calea sângeroasă.

Așa începe o poveste interesantă și intensă, în care lumea realității și forțele întunecate care se ascund în spatele obișnuinței vizibile se vor ciocni. Singura întrebare este dacă Frankie poate expune și învinge această amenințare mistică înainte de a fi prea târziu...

HD Don't Look Away (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)