Candy Land (2023)
HD

Candy Land (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
28.01.2023, 12:24
450
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Cea mai mare parte a vieții lui Remy a fost petrecută într-o sectă religioasă, care a existat conform propriilor reguli și tradiții. Ea a fost exclusă de acolo după un scandal grav legat de schimbările din viața personală. După trădarea mirelui, fata nu a mai vrut să respecte normele și cerințele stabilite. În timp ce se distra, ea a contactat reprezentanți ai lumii criminale, de unde nu mai era cale de întoarcere cu toată dorința și încercările ei.
Realitatea lucrătorilor sexuali care lucrează într-o oprire de camioane era foarte diferită de ceea ce erau înainte. Au fost reguli și cerințe stricte care trebuiau îndeplinite. Situația a fost monitorizată îndeaproape de mama Nora și de șeriful corupt Rex. Au stabilit limite și interdicții pe care nimeni nu avea voie să le încalce pentru a evita pedepse majore.
Experimentând dureros ceea ce se întâmplă și făcând tot posibilul pentru a-și găsi propriul destin într-o lume atât de confuză, singuraticul a înmulțit involuntar greșelile și a creat dificultăți suplimentare pe drumul către fericirea dorită. Numai că nu avea unde să se întoarcă, iar alergarea veșnică în cercuri a forțat-o să se implice în experimente tulburătoare.

HD Candy Land (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)