Călugărița II (2023)
HDCAM

Călugărița II (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
23.09.2023, 20:35
187
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Nu se știu prea multe despre groaza "Blestemul călugăriței 2" în acest moment. Filmul va fi regizat de regizorul celei de-a treia "vrăji" Michael Chavez, iar scenariul este deja gestionat de Akela Cooper ("Evil"). Dar cum rămâne cu complotul? Călugărița demonică din universul Conjuring a apărut în diferite perioade de timp, deci există opțiuni posibile aici. Și am aflat ceva despre asta.

O căutare deschisă a actorilor pentru film a început pe site-ul Cast It Talent. Se raportează că filmările vor avea loc în Franța, iar candidații ar trebui să fie liberi între septembrie și decembrie 2022. Dar cel mai interesant lucru este sinopsisul exprimat al filmului. Nu este deosebit de detaliat, dar este ceva.
1956, Franța. Preotul a fost ucis. Răul se răspândește. Continuarea hitului mondial" Blestemul călugăriței " povestește despre sora Irene, care se confruntă din nou față în față cu demonul Valak - o forță sinistră în imaginea unei călugărițe.
Sora Irene este personajul principal al primei părți, care tocmai a fost interpretată de Taissa Farmiga. Participarea ei nu a fost confirmată oficial, dar este greu de imaginat cum se vor descurca fără ea cu o astfel de descriere a complotului. Și judecând după data specificată, continuarea se va desfășura la patru ani după evenimentele benzii originale.

Printre eroi se numără Sophie, în vârstă de zece ani, o studentă timidă la școala Sf.Maria, precum și Antoinette, șefa de paisprezece ani a unei companii de fete care o chinuie pe Sophie Cu prietenii ei.

HD The Nun II (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)