Necunoscutul (2011)
HD

Necunoscutul (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Unknown
  • Gen: Dramă, Mister, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn
  • Regie: Jaume Collet-Serra
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
15.04.2023, 16:11
214
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Urmărește filmul online „Necunoscut”. Poza a fost filmată în SUA în 2011. Regizat de Jaume Sera. S-a dovedit a fi un thriller psihologic interesant, cu note detective cu un strop de thriller de spionaj. Rolul principal din film i-a revenit lui Liam Neeson. Deși filmul a fost lansat abia în februarie 2011, el a reușit să recupereze de patru ori toate costurile investite în producția sa. Regizorul a reușit să găsească stilul potrivit și a realizat un thriller de calitate. Imaginea îmbină în mod organic temele de spionaj și psihologia. Cursele de mașini arată foarte atractiv, filmate atât de realist încât privitorul se simte aproape în interiorul unei mașini zburătoare. O impresie bună o face umorul bun, nu este deloc la fel cu glumele pur americane.
Intriga filmului. Martin Harry Dr. Intră într-un accident de mașină monstruos și ajunge în comă timp de 4 zile. Și când se trezește, nimeni nu îl va recunoaște, iar o altă persoană îi folosește numele, în timp ce propria soție nici nu își recunoaște soțul. În plus, medicul are pierderi parțiale de memorie. După ce a părăsit spitalul, Martin începe să pătrundă în prezent pentru a înțelege ce s-a întâmplat. Un taximetrist necunoscut îi vine în ajutor...
La orice oră convenabil pentru dvs., puteți viziona filmul „Necunoscut” online, pe site-ul nostru, la calitate HD bună, fără înregistrare plictisitoare și absolut gratuit.

HD Unknown Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)