The Night of the 12th (2022)
HD

The Night of the 12th (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: La nuit du 12
  • Gen: Dramă, Mister, Crimă
  • Actori: Bastien Bouillon, Bouli Lanners, Théo Cholbi
  • Regie: Dominik Moll
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Franța, Belgia
0 Voturi
21.01.2023, 18:40
496
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Intriga thrillerului polițist are loc într-un oraș european cu vederi la munte. Într-un loc atât de pitoresc are loc o crimă brutală, în urma căreia tânăra Clara moare. Avea doar 21 de ani. Crima este umbrită de circumstanțele morții fetei, ea fiind arsă ca o vrăjitoare în îndepărtatul Ev Mediu.

Investigatorul cu experiență Johan se apucă imediat de ancheta acestei crime groaznice, care a șocat întreg orașul. A reușit să adune foarte puține informații. Se știe doar faptul că teribila ardere a fetei a avut loc în noaptea de 12 decembrie. Anchetatorul nu are dovezi sau suspecți clari.

Fiecare zi a muncii sale în forțele de ordine este saturată de numeroase interogații ale prietenilor, membrilor familiei și cunoscuților Clarei. Căutarea criminalului este însoțită de o schimbare constantă a suspectului, dar Johan încă nu reușește să dezlege această crimă misterioasă. Această ucidere brutală a unei tinere bântuie un bărbat, absorbind literalmente toate gândurile și timpul liber. Protagonistul devine obsedat de găsirea ucigașului Clarei și de nevoia de a obține un răspuns la întrebarea principală - de ce Clara a fost ucisă într-un mod atât de îngrozitor precum arderea.

HD La nuit du 12 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)