Serial Bosch: Legacy (2023) Sezonul 2
HD

Serial Bosch: Legacy (2023) Sezonul 2 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 2, Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Seriale, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Titus Welliver, Madison Lintz, Mimi Rogers, Stephen A. Chang, Denis J. Sanchez, Alex Loynaz, David Moise, Anthony Gonzales, Scott Kleis, Phil Morris
  • Regie: Patrick Cady, Sharat Raju
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
10.11.2023, 11:45
83
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Eroul sezonului precedent-un polițist cu experiență Harry Bosch este forțat să se pensioneze. Autoritățile au decis să-l priveze de insigna sa, deoarece vârsta lui Harry nu mai corespunde cu sarcinile la care este forțat să treacă din nou și din nou. Protagonistul este departe de a fi fericit să-și accepte demisia și nu va înceta să vâneze criminali, deoarece consideră această lucrare o lucrare de viață. Chiar și pensionat, el continuă să lucreze și să lupte împotriva nedreptății, deși acum în rolul unui detectiv privat. Bosch pur și simplu nu poate continua să trăiască în pace atunci când infractorii se dezlănțuie. O altă sarcină îl aduce împreună cu propria sa fiică, care a obținut recent un loc de muncă în poliție și arată mari speranțe. La început, eroul nu este entuziasmat de o astfel de cooperare, pentru că a fost întotdeauna împotriva implicării fiicei sale în crimă.
Această slujbă este incredibil de dificilă și periculoasă, iar Harry a încercat să-și protejeze fiica de o astfel de soartă. Cu toate acestea, era încăpățânată de tatăl ei și nu asculta. De-a lungul celui de-al doilea sezon, personajele vor investiga împreună cazuri complicate și vor putea să se apropie mai mult ca niciodată, deoarece înainte de dezlegarea comună a crimei, relațiile familiei nu s-au dezvoltat.

HD Serial Bosch: Legacy (2023) Sezonul 2 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Bosch Legacy Sezonul 2, Episodul 1.


Bosch Legacy Sezonul 2, Episodul 2


Bosch Legacy Sezonul 2, Episodul 3.


Bosch Legacy Sezonul 2, Episodul 4.


BOSCH.LEGACY.Sezonul 2, Episodul 5


BOSCH.LEGACY.Sezonul 2, Episodul 6


Bosch Legacy Sezonul 2, Episodul 7 .


Bosch Legacy Sezonul 2, Episodul 8


Bosch Legacy Sezonul 2, Episodul 9


Bosch Legacy Sezonul 2, Episodul 10
Comments (0)