Creatorul (2023)
HD

Creatorul (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Creator (2023)
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic, SF, Thriller, Filme SUA, HD, Filme 2023, Comedie, Crimă
  • Actori: John David Washington, Gemma Chan, Ralph Ayneson, Allison Janney, Amer Chadha-Patel, Veronica Ngo, Mark Menchaka, Ken Watanabe, Leanna Chea, Sturgill Simpson
  • Regie: Gareth Edwards
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
17.11.2023, 20:09
1473
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Într-un viitor alternativ interesant, lumea noastră este amenințată de un conflict atotcuprinzător cu puterea terifiantă a inteligenței artificiale. Eroul poveștii noastre, Joshua, se dovedește a fi un soldat neobișnuit prins în grosul acestui război epic. Cu toate acestea, el are un secret incredibil - există o fetiță lângă el, dar în loc de un copil obișnuit, ea este un android extrem de inteligent.

Joshua își dă seama că această fată misterioasă poate fi cheia salvării umanității și a încheierii acestui conflict sângeros. El trebuie să găsească un om de știință a cărui cunoaștere și experiență va ajuta la dezvoltarea inteligenței acestui robot și va crea modalități mai armonioase de comunicare între oameni și mașini.
Toți eroii acestei povești fascinante își pun o întrebare principală: Robotul android va putea să-și mențină independența și să stabilească contactul cu oamenii în așa fel încât să ajute la salvarea lumii și la salvarea umanității de mașinile nemiloase? La urma urmei, aceasta nu este doar o acțiune fantastică, ci și o poveste emoționantă despre modul în care inteligența și umanitatea pot fi combinate în beneficiul tuturor ființelor de pe planetă.

Prin încercări interne și externe, Joshua și tovarășul său android Învață dificultățile și pericolele acestui război nemilos și, în același timp, descoperă forțele care pot schimba rezultatul conflictului. Călătoria lor se transformă într-o aventură epică, în care un echilibru delicat între dezvoltarea tehnologică și valorile umane alunecă prin fiecare pas.

HD The Creator (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)