Asteroid City (2023)
HD

Asteroid City (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Romantic, Filme SUA, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Hong Chau, Hope Davis, Tom Hanks, Margot Robbie, Sophia Lillis, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Willem Dafoe, Adrien Brody, Steve Carell
  • Regie: Wes Anderson
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
28.06.2023, 10:22
110
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
1955 O convenție a astronomilor este organizată într-un mic oraș îndepărtat din America. Cu multe milenii în urmă, a avut loc o cădere de meteorit în această zonă deșertică, așa că oamenii au fost interesați de un loc neobișnuit. În fiecare an, tineri astrologi talentați, însoțiți de părinții și rudele lor, vin aici pentru a susține concursuri științifice, pentru a comunica, a-și împărtăși gândurile despre evenimentele cosmice, starea universului planetelor. De data aceasta totul a fost la fel ca de obicei. Cu toate acestea, în mod destul de neașteptat, participanții la următorul congres observă o catastrofă extraterestră terifiantă.

În spațiul orbitei Pământului se află un oraș semnificativ de asteroizi, condus de o puternică ființă extraterestră. Eroii convenției văd acest lucru ca un pericol pentru existența omenirii, deoarece stăpânul orașului cu asteroizi poate ataca și distruge planeta Pământ. Pentru a salva lumea umană, astronomii pornesc într-o călătorie spațială riscantă. Eroii așteaptă încercări dificile, confruntări cu inamici insidioși, bătălii între stele. Va trebui să demonstrăm cunoștințele științifice disponibile, abilitățile de luptă, precum și armele tehnologice și chiar dincolo de abilitățile. Vor fi dezvăluite și noi mistere ale universului. Lupta disperată a personajelor pentru propria lor viață va deveni și o adevărată apărare a planetei lor natale de o amenințare extraterestră. Urmărește filmul Asteroid City online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente Smart TV.

HD Asteroid City (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)