Albii nu pot sări (2023)
HD

Albii nu pot sări (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: White Men Can't Jump
  • Gen: Dramă, Sport, Filme SUA, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Cinqua Walls, Jack Harlow, Lance Reddick, Teyana Taylor, Laura Harrier, Myles Bullock, Vince Staples, Zach Steiner, J. Alphonse Nicholson, Aiden Shute
  • Regie: Calmatic
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.05.2023, 11:10
113
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
20th Century a lansat trailerul de debut al remake-ului comediei de cult White Men Can't Jump, cu Woody Harrelson și Wesley Snipes în rolul rapperului Jack Harlow și Sinqua Walls (The Nanny). În videoclipul de 30 de secunde prezentat, ei prezintă personajele centrale, care, așa cum era de așteptat, sunt complet diferiți unul de celălalt, iar la sfârșitul videoclipului se ceartă amuzant despre cine este cel mai mare regizor al timpului nostru - Paul Thomas Anderson sau Spike Lee. Potrivit eroului Harlow, acesta din urmă nu poate fi așa în principiu, pentru că nu este fan al echipei New York Knicks.

Filmul original din 1992 urmărește o pereche de jucători de baschet de stradă Billy Hoyle (Harrelson), care exploatează fără rușine prejudecata populară cu privire la capacitatea albilor de a juca la nivel de negru, și vedeta de la curtea străzii Sydney Dean (Snipes). La început, personajele sunt extrem de competitive între ele, dar apoi se unesc pentru a lucra împreună.

Remake-ul a fost filmat de clipmaker Charles Kidd II, cunoscut și sub pseudonimul creativ Kalmatik. El și-a făcut recent debutul în lungmetraj cu o nouă versiune a comediei House Party. Scenariul a fost scris de Kenya Burris (What People) și Doug Hall (Black Comedy). Distribuția principală o mai include pe Laura Harrier (Spider-Man: Homecoming), Lance Reddick (John Wick), Teyana Taylor (Coming to America 2) și Tamera Kissen (House Party).

HD White Men Can't Jump Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)