The Covenant (2023)
HD

The Covenant (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Guy Ritchie's The Covenant
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme spaniole, Filme 2023
  • Actori: Johnny Lee Miller, Christian Ochoa, Emily Beacham, Rhys Yates, Jake Gyllenhaal, Alexander Ludwig, Sean Sagar, Jason Wong, Dar Salim, Bobby Schofield
  • Regie: Guy Ritchie
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Spania, Marea Britanie
2 Voturi
09.05.2023, 11:10
213
1
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
John Kinley nu-și amintește cum a supraviețuit fiind înconjurat de inamic în Afganistan, dar înțelege că își datorează viața unui traducător local pe nume Ahmed. El a reușit să-l recapete pe Kinley rănit și să se tragă pe un teritoriu periculos. Acum, un simț al datoriei îl bântuie pe John și el decide să riște totul pentru a se întoarce pentru Ahmed și familia sa. Ambii sunt vânați, trebuie să acționeze singur, dar înțelege că nu-și poate lăsa tovarășul în necazuri.

HD Guy Ritchie's The Covenant Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 09.05.2023, 11:17
John Kinley este un soldat cu experiență care a luptat recent în Afganistan. Dar într-o zi, un bărbat se află într-o situație mortală care aproape că îi ia viața. Eroul este salvat doar datorită lui Ahmed, un interpret umil care îl bate literalmente pe John rănit și îl duce într-un loc sigur. La scurt timp după aceste evenimente teribile, soldatul se întoarce acasă. După un timp, soldatul își dă seama că pur și simplu trebuie să se întoarcă în Afganistan și să-l salveze pe Ahmed. În plus, se dovedește că este deja vânat. John va trebui să acționeze singur și orice greșeală îl va lipsi de orice speranță de supraviețuire. Va putea el să respingă teroriștii înarmați și să-și aducă salvatorul în America? Vin zile nebunești, în care participanții la această poveste vor trebui să-și arate tot curajul și curajul.
0