Serial Special Ops: Lioness (2023) Sezonul 1
HD

Serial Special Ops: Lioness (2023) Sezonul 1 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 1, Episodul 1,2
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Seriale, Filme 2023
  • Actori: Zoe Saldana, Nicole Kidman, Lisa De Oliveira, Michael Kelly, Morgan Freeman, Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hebert
  • Regie: Anthony Byrne, Paul Cameron
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA
1 Vot.
25.07.2023, 18:58
186
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Jo fragilă are o slujbă departe de a fi nefeminină. Ea este șeful departamentului antiterorist special al CIA, format doar din femei și având numele de cod "leoaice". Joe este responsabil pentru recrutarea și instruirea viitorilor agenți a căror sarcină principală este lupta împotriva terorismului internațional. Cu toate acestea, ea trebuie să se adapteze în mod constant nu numai la supraveghetorii ei de sex masculin, ci și să țină cont de opinia în schimbare frecventă a șefului ei imediat, Caitlin Mead, care este obișnuită să-și stabilească propriile reguli ale jocului. Acum Joe se confruntă din nou cu o sarcină dificilă. Trebuie să se infiltreze într-una dintre cele mai mari organizații teroriste internaționale și să o distrugă din interior. Pentru această operațiune, Joe recrutează Cruz Manuelos, o fată cu experiență în Corpul Marin.
După pregătire, Cruz trebuie să se împrietenească cu fiica șefului teroriștilor pentru a se apropia cât mai mult de el și de cercul său interior. De îndată ce Cruz își va face partea, operațiunea de distrugere va fi continuată de alți agenți. Cu toate acestea, un plan bine dezvoltat eșuează. Acum, Joe și Cruz sunt forțați să ia decizii importante pe cont propriu, de care depind nu numai viața lor, ci și viitorul a mii de oameni, deoarece teroriștii au planificat să aranjeze o catastrofă care depășește victimele din 11 septembrie.

HD Serial Special Ops: Lioness (2023) Sezonul 1 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
SPECIAL OPS LIONESS Sezonul 1, Episodul 1 EDITH filmenoi2022.net


SPECIAL OPS LIONESS Sezonul 1, Episodul 2 EDITH filmenoi2022.net
Comments (0)