RDX: Robert Dony Xavier (2023)
HD

RDX: Robert Dony Xavier (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Acţiune, Filme indiene, Aventuri, Filme 2023
  • Actori: Aima Sebastian, Antony Varghese, Arya Salim, Babu Antony, Baiju Santhosh, Harishankar, Lal, Maala Parvathi, Mahima Nambiar, Midhun Venugopal, Nahas Hidayath, Neeraj Madhav, Nishanth Sagar, Shane Nigam, Sujith Sankar, Vishnu Agasthya
  • Regie: Nahas Hidayath
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: India
2 Voturi
01.10.2023, 18:30
281
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
1998: Robert, Xavier și fratele lui Robert, Dony, sunt cei mai buni prieteni și s-au antrenat în karate și box, sub supravegherea tatălui lui Xavier, Antony Aashaan, care este și prieten cu tatăl lui Robert și al lui Dony, Philip. Robert, Dony și Xavier se încurcă mereu în lupte, ceea ce provoacă dureri de cap ambelor familii. În timpul carnavalului de la Cochin, Robert se implică într-o ceartă cu Jaison, care este din colonia iubitei sale Mini, după ce a cauzat probleme în timpul spectacolului lui Mini. Robert, Dony și Xavier îi bat pe toată lumea și îi rup picioarele lui Jaison. În timpul luptei, Robert provoacă, fără să știe, un accident de incendiu care pune capăt întregului carnaval. Temându-se pentru siguranța lui Robert față de Jaison și oamenii săi, Philip îl trimite pe Robert la Bangalore.

2005: În timpul unui festival anual în biserică din Kochi, Philip încearcă să oprească o bandă de oameni să creeze probleme, dar este bătut de bandă. Văzând asta, Dony îi lovește cu abilitățile sale de box. Mai târziu, aceeași bandă intră în casa lui Philip și îi împusca pe toți, ceea ce a lăsat-o pe soția lui Dony, Simi, rănită și a jefuit lucrurile, inclusiv colierul fiicei sale Serah. Robert, care acum este barman, află despre ambuscadă asupra familiei sale, unde se întoarce acasă și se alătură lui Dony pentru a se răzbuna pe membrii bandei. Printr-unul dintre membrii bandei pe nume Suni, Robert și Dony ajung în colonie pentru a se lupta cu ei, unde sunt depășiți cu ușurință numeric după ce banda este informată despre sosirea lor. Xavier ajunge la timp pentru a-i salva, scăpând din colonie.

Xavier dezvăluie că gașca care ia ambuscadă pe Robert și familia lui Dony a fost condusă de fratele lui Jaison, Paulson, care a vrut să se răzbune pentru că a atacat-o pe Jaison la carnaval și pe Seban. Paulson își trimite oamenii să-i atace pe Robert, Dony și Xavier la spital, dar cei trei, împreună cu Philip, Simi și Antony, evadează din spital într-o ambulanță. Paulson și restul membrilor coloniei îi urmăresc. Robert, Dony, Xavier și Antony înving în cele din urmă oamenii lui Paulson și îl incapacită pe Paulson rupându-i măduva spinării. În timpul sărbătoririi zilei de naștere a fiicei lui Dony, Sera, Robert, Dony și Xavier află că tovarasul lui Paulson, Davis, a fost eliberat din închisoare, unde se întâlnesc și îl bat.

HD RDX: Robert Dony Xavier (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)