Peter Pan & Wendy (2023)
HD

Peter Pan & Wendy (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Aventuri, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Alexander Moloney, Ever Anderson, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Yara Shahidi, Jude Law, Jim Gaffigan, Noah Matthews Matofsky
  • Regie: David Lowry
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
30.04.2023, 20:47
385
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Peter Pan este un personaj iubit care este cunoscut pentru că refuză să accepte limitările maturității și care alege să rămână copil cât mai mult timp posibil. În timp ce alți copii dorește să crească și să devină maturi, dorința eroului este să exploreze lumea și să experimenteze toate bucuriile copilăriei. Este un băiat răutăcios și fără pretenții căruia îi place să se distreze și să ducă un stil de viață fără griji.

Pentru a-și îndeplini visele, protagonistul își cheamă camarazii să se alăture unei călătorii incitante. Pentru a evita singurătatea, băiatul pleacă cu prietenii săi într-o călătorie pe misterioasa insulă Neverland. Grupul este conștient de pericolele care îi așteaptă, dar acest lucru nu îi sperie. Conduși de Peter și de prietena lui credincioasă Wendy, copiii sunt pregătiți să facă față oricărui obstacol care le-ar putea apărea. Printre aceste obstacole se numără obrăzniciul și răul Căpitan Hook, precum și alte personaje, atât bune, cât și nu atât de bune.

Călătoria la Neverland este plină de greutăți și entuziasm, iar echipa trebuie să rămână vigilentă dacă vrea să supraviețuiască. Cu toate acestea, băieții rămân curajoși și întâlnesc orice soartă față în față. Călătorii sunt gata să accepte provocarea lui Neverland și să demonstreze că nu vor ceda singurătății. Pe parcurs îi așteaptă oameni cu inimă bună și cele mai sinistre creaturi. Aceasta este o oportunitate pentru Peter de a găsi aventura dispărută pe care o tânjește.

HD Peter Pan & Wendy (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)