Malevolence (2023)
Trailer

Malevolence (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
24.01.2023, 22:11
408
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Nu se știe prea multe despre noua „furie” de acțiune cu Dolf Londgren în rolul principal și la postul de regizor, dar avem ceva. În centrul complotului se află un luptător subteran invincibil cu talent excepțional. Nu știe să piardă, dar i se ordonă să facă acest lucru într -un meci decisiv cu rate mari. Eșecul de a îndeplini ordinul duce la o pedeapsă fără milă, ca urmare a căreia soția și fiica sa sunt uciși brutal, iar bărbatul însuși își pierde memoria.

A devenit umbra omului că a fost odată. Dar cu siguranță va restabili puterea pentru a se răzbuna într -o zi ... cine, dacă nu Lungren va juca un astfel de erou? Data lansării filmului „MaleVolence” nu a fost încă anunțată, trailerul va trebui probabil să aștepte mult timp (până în 2023), dar merită!

Miles este un bărbat în vârstă care lucrează într -un restaurant modest pentru turiști din Roma. Nu -și poate aminti cine era și ce i s -a întâmplat: mintea lui este confuză. Când are amintiri despre tragedia care a luat totul de la el, hotărârea de a -l găsi pe vinovat îl va face să strângă toate forțele pe care le are pentru a obține în sfârșit dreptatea.

HD Malevolence (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)