Lift (2023)
Trailer

Lift (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Vincent D ' Onofrio, Sam Worthington, Kevin Hart, Paul Anderson, Billy Magnussen, Gugu Embata-Ro, Jean Reno, Berna Gorman, Ursula Corbero, Jacob Batalon.
  • Regie: F. Gary Gray
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.08.2023, 20:38
132
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Figurile centrale ale narațiunii prezentate sunt două persoane în același timp. Este un hoț profesionist cu multă experiență. El este fostul ei iubit și un fost angajat FBI. Odată ajuns la un moment dat, ei decid să-și unească forțele. Motivul acestei decizii este că intenționează să comită cel mai mare și grandios jaf al secolului.
Pentru a face acest lucru, ei adună și o echipă cu drepturi depline formată din cei mai talentați și experimentați escroci. Împreună cu ei, personajele principale vor fura o sută de milioane de dolari, prezentate sub forma celor mai grele bare de aur, care vor fi amplasate la bordul unui avion internațional de pasageri cu numărul 777. Acest zbor va urma direcția de la Londra la Zurich. Pentru a atinge acest obiectiv, ei vor trebui să încerce cu adevărat serios, deoarece furtul este planificat să fie efectuat deasupra solului.

HD Lift (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)