Indiana Jones şi cadranul destinului (2023)
HD

Indiana Jones şi cadranul destinului (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Indiana Jones and the Dial of Destiny
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Aventuri, HD, Filme 2023
  • Actori: Harrison Ford, Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge
  • Regie: James Mangold
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
3 Voturi
01.10.2023, 16:01
10886
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Trebuie menționat că creatorul părților anterioare, Steven Spielberg, a alimentat ideea de a dezvolta următorul film timp de 6 ani întregi. Pentru prima dată, s-a gândit la revenirea arheologului pe marile ecrane încă din 2015, după cum spunea într-un interviu. Atunci majoritatea fanilor serialului au început să vorbească despre o posibilă dată de lansare în Rusia pentru partea a 5-a din Indiana Jones.

Data lansării filmului Indiana Jones 5 2022
În ceea ce privește următorul complot, nu se știe aproape nimic despre el. Autorii emisiunii fac tot posibilul să evite răspunsurile, creând o atmosferă tensionată în cercul fanilor. Potrivit creatorilor proiectului, personajul principal va trebui să meargă în Triunghiul Bermudelor. Ca întotdeauna, arheologul trebuie să găsească un artefact valoros și, desigur, acest lucru va fi foarte dificil.

Când apare exact Indiana Jones 5?
Și cea mai importantă veste pentru astăzi este că Harrison Ford a revenit în afaceri. În ciuda vârstei sale venerabile. Pentru o vreme, fanii s-au temut că Spielberg ar vrea să „ucide” un călător curios, așa cum a făcut cândva Han Solo, dar nu s-a întâmplat nimic.
Va fi lansat Indiana Jones 5?
Într-un interviu, Ford a spus audienței că a cerut personal ca personajul său să fie eliminat din proiect pentru a se concentra pe personajul din Indiana. Acum că toate neînțelegerile au fost rezolvate, nu există nicio îndoială că Indiana Jones 5 va fi afișat.

HD Indiana Jones and the Dial of Destiny Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)